Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kingdom come - kde trenovat šerm

Zaklinac 1 je vyborna hra, ovsem je treba si zvyknout. Zpocatku jsem si rikal, ze to nedam, hlavni hrdina pri boji zvedal ruce nahoru jako kdyby se furt vzdaval a choval se jak blbec. Pak byl problem, ze zpocatku je ta vesnice nudna a je to takovy o nicem, mozna proto, ze jinak me Zaklinac nikdy nebral, knihu jsem poslechl jako audio a neni to spatny naopak ale zase nic z ceho bych byl na vetvi. Konec vesnice a nasledne prechod do mesta uz me dostali do deje a jsem moc rad, ze jsem to nevzdal a Zaklinace dohral, celkove hru hodnotim jako velmi povedenou.

Zaklinac 2 nevim, mam v planu. Takze jsem na tom podobne, puvodne jsem chtel poridit KCD na GOGu hned jak vyjde, abych podporil ceskou DRM-free hru, ale co jsem zatim slysel a videl gameplaye, tak ne. Hru chci urcite jednou zkusit, ale vzhledem k tomu, co vsechno mam jeste pred sebou, tak opravdu zadny spech.

Momentalne jsem rozehral vybornou hru Arcania Gothic 4, vubec jsem nepochopil, co na tom lidem tak vadi, ze tu hru odsuzujou. Ja jsem docela nadseny.

---
Edit: Zaklinace 1 jsem hral v anglickem dabingu s ceskymi titulky, zkousel jsem cesky dabing, rozhodne je povedeny, ale mne vyhovuje anglictina + titulky, takze s tim nemam problem ani u KCD.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny