Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gothic 3 - jakou frakci zvolit + tipy pro zajímavý playthrough?

Ahoj, po letech znovu hraju celou sérii Gothic, nyní jsem dohrál 2ku a chci se vás zeptat na pár rad ohledně trojky.

1. Za kterou frakci je zábavnější hrát? Hru jsem hrál jen jednou, za rebely. Připadalo mi to jako obtížnější (zábavnější) cesta, než se přidat k orkům a vymlátil lidi. Pletu se?

2. Jak je na tom cesta "hashashina"/beliara/jak to chcete nazvat, je to jen o totální exterminaci všech, nebo se tam najdou i zábavné questy?

3. Jakým (bojovým) stylem hrát, abych si hru co nejvíce užil (chci to trochu obměnit)? Můj standart: 1H meč, štít, luk a šípy, zlodějina, lovecké dovednosti. Jaké to bylo hrát za čistého mága/boj s holemi? Nebo jsou lepší 2 meče/obouruční zbraně/hole? Nějaké další tipy na investování EP?

4. Nějaké tipy, na co si dát pozor? Hru chci hrát komplet bez návodu, objevovat sám (už teď si prd pamatuju). Ale pokud jste si vědomí nějakého zákysu, který by mě nutil vrátit se k předešlém savu (který už můžu mít smazaný novějším), abych získal předmět/artefakt atd. nutný k nějakému výraznému vylepšení postavy/dokončení questu, sem s tím :)

5. Budu aplikovat poslední Community patch, žádné jiné (ani grafické módy) instalovat neplánuji. Pokud ovšem víte o nějakém, který hru výrazně zpestří (co se herní stránky týče), budu rád.

Díky všem a přeji příjemné odpoledne :puff:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já to hrál dvakrát, pokaždé za rebely, nějak mi nedalo svědomí přidat s k orkům. Pokud jde o bojový… poslední
Prasak 24.02.2018 18:38
Prasak

Já to hrál dvakrát, pokaždé za rebely, nějak mi nedalo svědomí přidat s k orkům.
Pokud jde o bojový styl, tak krom luku/kuše jsem preferoval boj dvěma jednoručními meči. Mečů bylo ve hře právě vcelku dost, takže bylo škoda používat jen jeden. Ale abys dosáhl mistrovství v boji se dvěma meči, je třeba vlézt do zadku hashasinům, nebo možná i těm písečným rebelům, už si nepamatuji, ale zalíbit se jim dá vcelku makačku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru