Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Witcher 1 FPS dropy.

Zdravím včera jsem chytil záchvat nostalgie a chtěl si zahrát edici Witchera od prvního dílu jenže jen jsem doinstaloval 1 díl a už má náš milovaný W10 problém. Mám MSI leoparda G62 takže v sestavě problém nebude ovladače mám od výrobce před cca 1 rokem instalované a šlapou i ve starších hrách v pořádku. Spustil jsem to normálně bez problému ale když jsem vlezl do hry tak mám 100fps ale mám děsné dropy skáče to 60-100, 30-100 a obraz je desynchroní kostičkuje se jako by nebyl zapnutý v sync a nebo antialiasing. Zkusil jsem i dont force a nepomohlo dělá to stále. Bližší info dodám bude-li potřeba.

Předmět Autor Datum
obraz je desynchroní kostičkuje se jako by nebyl zapnutý v sync a nebo antialiasing Vsync eliminuje…
Dwane Dibbley 20.02.2018 14:21
Dwane Dibbley
No nevím jak to popsat zkusil ksem ještě to přepnout na integrovanou a ta nešlapala vůbec celý obraz… poslední
Akante 20.02.2018 15:34
Akante

obraz je desynchroní kostičkuje se jako by nebyl zapnutý v sync a nebo antialiasing

Vsync eliminuje screen tearing a AA vyhlazuje hrany. Takze netusim co mas temi desynchronimi kostickami ve spojitosti s tema dvema terminama na mysli. Mohl jsi zkusit udelat printscreen. Jinak notebook a win10 nejsou moc pratelske ke starym hram, muzes skusit postelovat graficke nastaveni, treba si to jen s necim nerozumi.

No nevím jak to popsat zkusil ksem ještě to přepnout na integrovanou a ta nešlapala vůbec celý obraz blikal. Ale tohle je že je část obrazu trhaná jako kdyby nestíhal monitor vykreslovat. Vyscreenovat to nepůjde je to děsně rychle. Popsal bych to jako rychlé trhání obrazu. Dělá to i v cutscénách. Nastavení nvidia jsem z max výkon nastavil na max kvalita ale to nepomohlo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru