Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ach jo, proc je to vsechno tak tezky?

Stale Alan Wake.

Prcham pred policii, mam se dostat k rozhlasove stanici, akce 1 mela 6 granatu a 6 stinu, dostal jsem je. Akce 2 jsem si sebral 4 granaty, ktere tam lezely a mam prejit pres drevenej mostik za kterym na me vyrazej 4 stiny, ktere opakovane dokazu dostat na 3 granaty, ale kus dal na me vyrazi 2 stiny a ty na 1 granat sejmout nedokazu. Pistoli v tehle lokaci nemam, jen baterku. Utect tomu stinu nedokazu, kdyz bezim normalne, tak me dobehne a sejme, kdyz sprintuju, tak se unavim se, on me dobehne a sejme.

Nepamatoval by se nekdo jakym zpusobem tuhle opravdu narocnou tezkou cast prekonat?

Uz jsem na to prisel pred casem, ale az ted jsem se dostal k tomu hru Alan Wake zase hrat.

No vypadalo to jednoduse, proste jsem poridil trainer - infinity ammo, no reload, infinity battery light a myslel jsem, ze to dam na pohodu, ale ukazalo se, ze ani to nestaci. Ve ctvrty kapitole mate jen baterku a jdou proti vam tucty stinu, nechapu jak to nekdo dokazal uhrat, neslo k zachytnemu bodu dobehnout a utect jim, vazne nepochopitelne, tak jsem dal infinity health a sel jsem takovym prochazkovym tempem, zlaty lidi, co delaji trainery do her. Ted jsem v 6. kapitole, je to teda dost otravna hra, protoze po vas vlastne furt dokola nabiha cim dal vic stinu a nechutne repetetivne se to opakuje furt dokola a dokola, ale s tema prvne jmenovanyma trainerama to davam na pohodu a jestli tam bude zase nejake zasekove misto, tak si proste zase zapnu tu nesmrtelnost a bude.

Jinak teda Remedy: Max Payne, Alan Wake, Quantum Break, Control.

By me zajimalo, jestli v tom studiu delaji stale stejni lide nebo uplne jini, protoze na Max Payne mam krasne vzpominky, jedna z nejlepsich her, co jsem kdy hral. Za to Alan Wake a Quantum Brake jsou totalni kokotiny, takze jsem si jist, ze Control uz hrat nebudu, ani kdyby ho davali zadarmo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny