Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ach jo, proc je to vsechno tak tezky?

Real je v pohode, u her je to tezsi, ale nestezuju si zdaleka na vsechny. Nektere hry jsou udelane opravdu krasne vyvazene a maximalne je slozitejsi finalovy bos, to je dle meho spravny pristup. Nektere hry maji zasekova mista pres ktere je tezke prejit, u tech tipuju, ze bylo zanedbano testovani. No a nekdy se najde hra, ze je opravdu pro profiky a svatecni hrac by se do ni vubec nemel poustet.

Mne ta poslednio skupina desne vadi, protoze malokdy je vydavatel hry ke svym zakaznikum uprimny a spis narocnost hry zlehcuje, to si myslim, ze je chyba. Melo by byt neco, mozna to existuje, pokud neco znate tak mi poradte. Predstavoval bych si nejaky web jako metacritic nebo jako kdyz se delaji hodnoceni her, tak nejake hodnoceni, ktere by se tykalo ciste narocnosti hry na hrani. To bych zasadne potreboval, protoze me stve, ze jsem si koupil treba tuhle hru Alan Wake, kdyz jsem predtim presel nekolik recenzi, gameplay a presto jsem nebyl ani naznakem varovan, ze hra je prilis obtizna.

Takze bych potreboval neco, kde bych se pred nakupem hry mrknul. Rekl bych, aha, Alan Wake 100% obtiznost, takze to hrat nikdy nebudu.

Existuje neco takoveho?

Jinak teda vazne varovani pro ostatni, myslim, ze druha tak narocna hra jako Alan Wake neexistuje. Sam jsem zvedav, jak budu postupovat svym soukromym poradnikem her, ktery jsem si udelal, zda jeste na nejakou tak tezkou narocnou hru nekdy narazim. Tuhle hru prozatim vzdavam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny