Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ach jo, proc je to vsechno tak tezky?

jj, souhlas, ono pri omezenem casu a na druhou stranu touze uhrat i ty hry, ktere jsem v dobe nehrani nehral, ale chtel hrat, je kazdej zakys zaroven neprijemnym pocitem, ze ty nove hry, ktere bych take chtel hrat, nedam nikdy. Jo bejt nesmrtelnej i v realu, bych k tomu pristupoval jinak. ;-)

Ale teda mozna je to diky ukladani, tim pocitem jistoty, ale ted ta mise pri pokladani te atomovky jsem neloadoval ani jednou, takze dobry. :-)

Jestli jste nekdo nahodou hrali Far Cry 1 podobnym zpusobem jako ja, tak ale vsimam si pri hre jedne takove zvlastnosti. Kdyz hraju a bohuzel me sejmou, tak pokud pouziju ten load bez obrazku (bez screenu jsou ty savy pomoci konzole), tak potom na me nepratele reaguji driv a prijde mi to narocnejsi. Doufam teda, ze ta "pomoc" zaroven nemeni obtiznost hry, to bych si asi nepodekoval.

(Jinak posledni dva levely a bude Far Cry za mnou, asi to ted bude hodne narocny, vykopli me z te helikoptery do dzungle, tak uvidime, ale zase az zitra, mam ted takovy herni vikend. :-))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny