Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ach jo, proc je to vsechno tak tezky?

No nakonec jsem tu potvoru opet sejmul ostrelovackou, nicmene nasledne jsem dosle naboje v samopalu vymenil za brokovnici a dalsi stejnou potvoru sejmul brokovnici. Takze ano mas pravdu, diky, take jsem na to nakonec prisel. Nejak jsem zvykly z drivejsich her, ze me vic vedly, proste kdyz bylo potreba pouzit specifickou zbran, tak tam pobliz nekde byla, ale tady jsem se v prubehu kapitoly dostal k brokovnici spis nahodou. (Zkusim zapracovat i na granatech, ja na ne nejenom ve Far Cry neustale zapominam a skoro nepouzivam.)

Nicmene jde to dobre, uz deme s tou kockou hodit do nejakeho jejich zarizeni atomovku, pred chvili se holcina koupala ve spodnim pradle. Myslim, ze v dnesni hre by byla bez, tech 15 let je znat. :-)

---

Dwane, nech si to, zase tak spatnou musku nemam. ;-)

---

Edit: Ale Far Cry zase tak dokonala hra, jak z ni ruzne lidi delaj neni. Treba me dost stve, ze vubec chlapika od naproti (pres reku) nevidim, takze ani on nemuze videt me a stejne po me pali. Navic kdyz jsem si tu cast zopaknul a snazil se ho sejmout ostrelovackou, tak nic, maly dostrel, popojdu 5 metru a najednou ho sejmout slo. A dalsi vec ktera se mi stava dost pravidelne, ze kdyz se treba plizim, uvidim proti sobe chlapika, zacilim mu na hlavu a nic. Strilim jakoby mimo, kdyz se o kousek priblizim, tak ho sejmu. A kdyz jsem pak k nemu prisel, tak bylo videt, ze je jakoby castecne ve vzduch a castecne v zemi a ze tam je hrana, ktera ma byt zem, ale je to vzduch, takze hned bylo jasny, proc to "spatne" miri. Nekdy proste nesedi textury a objekty s tim jak je to naprogramovany. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny