Předmět Autor Datum
Tak vyřešeno co jsem našel na YT ,ale super u orig hry tohle řešit,musel jsem dát datum na 2012 a pa…
sambilionk 04.02.2018 17:44
sambilionk
A jde ta hra spustit? https://www.howtogeek.com/230773/how-to-play-pc-games-that-require-safedisc-o…
RedMaX 04.02.2018 17:48
RedMaX
Nejde spustit cracklou jsem měl a ta šla spustit normálně koupil jsem orig a ty se serou to je super…
sambilionk 04.02.2018 18:07
sambilionk
Kupovat krabicovku dneska je blbost, tentokrat jsi to nakonec vyresil, ale mas ponauceni pro priste.…
RedMaX 04.02.2018 20:31
RedMaX
Daemon Tools zkusím dík no uvidíme většinou to v ISU zkopíruje jak má že to nikdy nechtělo orig a vi… poslední
sambilionk 04.02.2018 20:50
sambilionk

Nejde spustit cracklou jsem měl a ta šla spustit normálně koupil jsem orig a ty se serou to je super,znova kupovat nehodlám,se mrknu na ten securom driver....

Ps: Tak vyřešil to patch nakonec ze stránek Cryteku ,jede to i bez DVD v mechanice jako 2,3 akorát ta 1 ho chce ,jsem si udělal ISO image abych nemusel cpát do mechaniky DVD jednže to nefunguje nějak hodí to CD nenalezeno i když ve virtuálu je pod G.

Kupovat krabicovku dneska je blbost, tentokrat jsi to nakonec vyresil, ale mas ponauceni pro priste.

Proste Windows standardne jiz stare typy ochran z doby Windows XP nepodporuji, protoze jsou bezpecnostni riziko. Takze pokud chces hrat starou hru, tak jedinne s odstranenou ochranou, at uz pres no-cd crack nebo oficialne od vydavatele hry. Crysis Warhead je na GOGu k dispozici ke koupi bez ochrany, nastesti to mel u sebe i vydavatel, ale nemusi to tak vzdy byt.

Ty ochrany umely poznat emulovanou CD mechaniku, takze na to se pouzivaly Daemon Tools a podobne nastroje, ktere umely nektere verze ochran zmast, aby si myslely, ze je to fyzicka mechanika.

Daemon Tools zkusím dík no uvidíme většinou to v ISU zkopíruje jak má že to nikdy nechtělo orig a virtuální mechanika stačila.

Jako Crysis sem chtěl krabicovku všechny,teď už mám hry i na steamu a hlavně taková GTA 5 7 DVD a pak ještě dotažení čehosi z netu stejně,tam je i riziko jedno drblí DVD a konečná koupení a stažení je i o dost jednodušší,dřív byla hra max na 2 DVD.Jako ale sem kupoval tak bez problémů TDU apod všechno starý,jinak ono se cracklý jakože nesmí jenže ty šlapou jak maj a s orig je kolikrát pěkný drbání je zprovoznit .Tu Crysis 1 sem už hrál z roho DVD a nešel mě zabít Boss na konci ,Far Cry měla místo vody apod bílo což měla i cracklá verze,jenže jiná už byla OK u toho DVD orig jsem tohle nevyřešil,tak pak super koupíš hru a stejně musíš hrát cracklou protože ta na rozdíl od orig jede jak má.

Ps: to jsou šmejdi v Daemonu mě to po zkopírování pak napsalo vložte orig disk místo kopie takže asi smolík.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru