Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skyrim Císařství nebo Hávy

Zdravím. Otázka ohledně legii ve Skyrimu. Kdo z vas hrál a jak se rozhodnul? Zajímalo by mě kdo je lepší a proč. Jestli Bouřlivé Hávy nebo Císařství.

Netuším ke komu se přidat jelikož jsem dělal Q linii s Temným bratrstvem a ti šly proti Císařství. A nebo být u Bouřlivých Hávů, kteří chtějí napadnout Whiterun kde je Jarl s kterým jsem vlastně hrál celou hru. Jelikož v Dračí síni a Whiterunu se odehrávalo většina začátku. Díky.

Změna předmětu, původně: Skyrim Císařství nebo Havý (L-Core)

Předmět Autor Datum
Je to čistě na tobě, není správná a špatná volba. Hraješ za určitou postavu a rasu - podle toho bys…
BrB 23.01.2018 05:20
BrB
Já to dohrál za Temný bratrstvo a zároveň za Císařství. Neboj, autoři to mají udělaný tak, aby sis h…
Prasak 23.01.2018 11:22
Prasak
Já to nějak extra nehrotila, za jednu postavu jsem se přidala k Hávům, za druhou k císařským :) poslední
Taria 23.01.2018 15:49
Taria

Je to čistě na tobě, není správná a špatná volba. Hraješ za určitou postavu a rasu - podle toho bys se měl rozhodnout. Buď je Ti sympatičtější císařství, které by s podporou Skyrimu mohlo odvrátit nátlak Altmerů a Dominionu, nebo cítíš s Nordy a pomůžeš jim se osamostatnit.

Na hru to nebude mít žádný vliv, splníš pár questů a vždy ovládneš pár hradů a měst. Je to tvá hra, tvé dobrodružství, nenech se ovlivňovat okolím a názory druhých.

Osobně jsem hrál za bosmera - assassina. "Jsme" sice součástí Dominionu, ale vzhledem k tomu, že Altmeři Valenwood napadali a vyvražďovali, je mi sympatičtější myšlenka sjednotit a stabilizovat císařství napříč Tamrielem a Altmery zahnat zpět. Na nadřazenost elfů nevěřím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru