Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem doporučí mi někdo hry?

Hele, naprosto ti rozumím s tím krkolomným ovládáním a zároveň chápu Tvoji preferenci stolního počítače, ale zas si neodepřu svůj úhel pohledu.

Před 6 lety jsem na Vánoce dostal svůj první dotykový mobil Sony Xperia Mini(měla 3-palcový displej) a byl jsem z jejího výkonu doslova natšen. Prostě takový malinký "rozkošný" mobil, který ti utáhl většinu soudobých her a že už i v té době se na to dalo koukat. Shodou okolní úplně tentýž mobil dostal i můj kamarád a tak se nestalo nic jiného, než že jsme si navzájem radili hry. V duchu nadšení jsem si v poměrně krátké době zvykl na dotykové ovládání, i když ze začátku to stálo poměrně dost trpělivosti.

Dnes jsem již 4 roky majitelem Sony Xperia Z1 s pěti palci a je jasné, že když jsem si pohrál i se 3 palci, tak 5 palců je paráda, no ne? Hry na mobilu hraju většinou ve škole o přestávky nebo je používám jako nástroj prokrastinace oddalující stávání o víkendech, většinou s nějakou adventurou na rozehřátí se(zrovna o vánoční svátky hraju mnou uvedenou adventuru The Inner World 2, fakt pecka hra)

*Když nad tím tak přemýšlím, tak i to podmanění si dotykového ovládání ti procvičí mozek, respektive pravou hemisféru, jelikož donutíš mozek se přizpůsobit těžším podmínkám v prostoru; hodně se to podobá například čištění si zubů nebo malování "béčkovou" rukou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny