Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Euro Truck Simulator ( Multiplayer) - Úvaha o zmysle hrania (cheat engine)

Ahojte neriešim teraz konkrétny problem ale chcel by som trochu rozobrať tému čo sa týka tejto hry je to v prvom rade chytlava a veľmi reálna ktorá navrhne každého nadšenca ciest kamiónov a kochanim sa okolia. No je tu jeden háčik v singleplayeri a mne sa jedná hlavne o multiplayer Aky zmysel ma vlastne sa vypracovavat.. keď si peniaze môžeš dať pomocou programu. Robí to veľa hráčov a to ma odrádza i keď chcem hrať poctivo. A za druhé ma to vôbec zmysel hrať keď už na začiatku môžeš mať vsetko.....

Předmět Autor Datum
Multiplayer neni o penezich. Penize si muzes nacheatovat, nebo jen koupit ridice do tve firmy, kteri… poslední
brb 19.12.2017 17:48
brb

Multiplayer neni o penezich. Penize si muzes nacheatovat, nebo jen koupit ridice do tve firmy, kteri pak vydelavaji, i kdyz jsi offline (alespon tak to fungovalo pred pul rokem).

1) Chces rust? Hraj singleplayer, stahni si promods (z genericke mapy ti udela krasnou a vypracovanou mapu Evropy) popripade k tomu rusmap a project balkans. Dale pak nejaky ten traffic pack, real logos and brands atd. atd.

Az te toto cele prestane bavit (budes mit velkou firmu, garaze a ridice vsude mozne, penez vic nez utratis, projezdis mapu krizem krazem)...

2) Tak teprve pak presedlej na MP. Ten je o interakci s hraci, s kamarady, o kolonach v Nemecku, o spouste bouracek, blbcu za volantem, troubeni, blikani a majackach.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru