Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TES: Skyrim V modove textury

Original, steam verze, tudíž i nejaktuálnější patch.
Modifikace ze steam workshopu

Komponty PC:
Amd Athlon 3GHz
Amd radeon hd 7770
4gb ram
Win 7 profesional

Zdravím. Mám takový problem ve Skyrimu. Dříve mi to šlo, ale buď jsem omylem smazal mod nebo se zrušil. Tudíž se chci zeptat jestli nevite co může způsobovat konkrétně ktery mod, chybnou texturu tvaru vykricniku v trojuhelnicku. Je to v okoli. Když mam nasazeny left ring (mod) prsteny z nej, tak na sobe tez mam vykricnik. Ukazuje se mi chybna texura i v dawnguardskem ingoru, dawguardskych předmětech jako srdce setnika, atp co se týče techto postav, vlakno noci (prsten). Pokud by to nějak šlo vyhledat ci pomoct, tak budu rád.

Zkoušel jsem integritu mezipameti přes steam a prozkoumat který mod jsem smazal, ale mam jich 47 hlavně z rozšíření krásy krajiny, zvuku, itemu, texur, tak je to obtížné. Pokud by někdo bych ochotny, tak klidně sem postnu screen co to dělá + screen seznamu modu.

Předmět Autor Datum
Mám obavu, že v tom ti nikdo nepomůže… Asi budeš muset hledat vylučovací metodou, zkoušet jeden mód… poslední
L-Core 18.12.2017 21:43
L-Core

Mám obavu, že v tom ti nikdo nepomůže…

Asi budeš muset hledat vylučovací metodou, zkoušet jeden mód za druhým. Horší, pokud si vše nepamatuješ. Až tě to přestane bavit, sekneš s tím, celou hru stáhneš znova, workshop zapomeneš. Nainstaluješ si Mod Organizer a postupně (vše si budeš značit a zálohovat) tam narveš další gigabajty dat. Pak to budeš mít pod kontrolou :-)

Tak to mám já. Modifikací snad 20 giga. Ale hraju původní hry, ne tu "předělanou" verzi. Ta moje vypadá stoprocentně i tak lépe - díky vylepšením.

Jinak, se Skyrimem je opravdu strašná práce. Z pořádné instalace by mohly být klidně dvě, tři diplomky..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru