Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje Hra Zaklinač 3

Dobry den prosim vas mam problem kupil som si hru Zaklinač 3 cez gom.com ..galaxy...a nejde mi ju spustiť naskoči čierna obrazovka ako by ju išlo spustiť ale vihodi mi tabulku...Program The Witcher3 prestal pracovať Problem zapričinil že program prestal sparavne pracovať System windows program zavrie a upozorni vas , ak zisti dostupne riešenie...prosim poradte dakujem...Hardver je-Intel R CoreTM i7-3610QM...CPU 2.30GHz...8GB pamäť...graficka karta nvidia GTX 660M...Windows7

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Spoustis to pres Galaxy? Pokud ano, zkusit spustit bez, to jest ze zastupce, pokud ne, tak zkusit pr…
RedMaX 03.12.2017 01:14
RedMaX
Spousti to na notebuu ktery je na hranici minima. Jinymi slovy na notebuu to nespusti, protoze 660 j…
icepower32 03.12.2017 02:54
icepower32
Ano ja vim, vzdyt mu take radim ohledne notebooku. Pokud nastavi vsechno na low, tak by mel byt min…
RedMaX 03.12.2017 10:44
RedMaX
Momentalne ale ma problem to spustit a to s tou grafikou nesouvisi. Ale souvisí. Obecně, pokud se h…
icepower32 03.12.2017 18:36
icepower32
Neznam konkretni situaci, ale pokud potrebujes cestovat, tak to jinak nez s notasem nejde. Jsem na t… nový
RedMaX 03.12.2017 20:28
RedMaX
Ono je to taky o tom jak si zvykneš. Já dřív měl slabý počítač, kde se všechno sekalo, ale tak nějak… nový
Ertil 03.12.2017 20:57
Ertil
Když jsem měl slabé PC, dostal jsem notebook, který měl 540m nvidii. V té době vyšlo FarCry 3, po pů… nový
icepower32 03.12.2017 21:00
icepower32
Hru v dobe vydania som hral na gtx 660ti 3gb, i5, 16GB RAM, nainštalovaná na SSD a išlo to krásne. S… nový
Peter84 04.12.2017 13:54
Peter84
Pozor tady nebyla rec o GTX660Ti ale o GTX660M, velmi rozdilny vykon. poslední
RedMaX 04.12.2017 17:16
RedMaX

Spoustis to pres Galaxy? Pokud ano, zkusit spustit bez, to jest ze zastupce, pokud ne, tak zkusit pres Galaxy. Rovnez zkusit s pravama admin, pokud je nemas defaultne prideleny, to znamena spustit jako spravce pravou mysi.

Nicmene tipuju ze mas spis nejaky starsi ovladac grafiky, zaktualizovat. Pokud vyrobce notebooku nema na svem webu aktualni ovladac, ale nejaky zastaraly, tak zkusit ovladace od NVidie. V aktualnim ovladaci pak zkusit nastavit natvrdo pro tu hru pouze pouzivani grafiky NVidia bez Optimusu.

Ale stejne pocitej, ze pojedes na low detaily a nekde okolo 20-25 FPS.

Ano ja vim, vzdyt mu take radim ohledne notebooku.

Pokud nastavi vsechno na low, tak by mel byt minimalne schopne to spustit, ta hra tam nema zadne omezeni a co se tyka FPS, tak jsem koukal na netu a co jsem cetl, tak kazdopadne low detaily a nekdo psal, ze dal 30FPS ale vic lidi psalo, ze to bylo na hranici hratelnosti s 20 FPS. Nicmene bud mu to staci nebo holt musi koupit lepsi pocitac (notebook). Momentalne ale ma problem to spustit a to s tou grafikou nesouvisi.

Momentalne ale ma problem to spustit a to s tou grafikou nesouvisi.

Ale souvisí. Obecně, pokud se hra nespustí u hardwaru, který je na hranici minima či pod ním. Navíc hry mnohdy nepodporují mobilní gpu, třeba bude problém v tom.

/kamarád má desktop gpu GTX660 (což je udávané minimum requirement pro W3) a stejně to nehraje, protože ty dropy a celkově zážitek z hraní je v háji. Nechápu tu posedlost a nutnost rozběhat Áčkové tituly na herních šrotech. Pokud někdo nemá peníze, ať si koupí konzoly, ale pomlaskávat si jak se krásně hraje nízké detaily s filmovými 20 fps, to je fakticky otřesný.

Neznam konkretni situaci, ale pokud potrebujes cestovat, tak to jinak nez s notasem nejde. Jsem na tom totiz podobne, nemam skoro vubec cas na hry krome chalupy, ale tam to nedokazu vyresit jinak nez notasem. Za ten si ale nemuzu dovolit utratit mnoho a musi vydrzet x let. Takze ted treba mam notas s GS7600M a hraju hooodne stary hry. Posilhavam po necem novejsim, ale asi to jeste tuto zimu nakonec vydrzim na starem. :-)

Normalni hry se spusti, akorat proste je z toho sekana. Zaklinac tam myslim, zadnou kontrolu hardwaru nema, takze pokud to podporuje technologie (shadery atp.), tak by se to spustit melo a nakonec jsem koukal na Google, ze to na 660M lidi hrali. A ano taky nechapu, ze nekomu nevadi hrat hru na low s ~20FPS. To bych to radeji nehral.

Edit: Skoda, ze se uz tazatel neozval na me doplnujici dotazy. Mam zkusenost, ze hry z GOGu zlobi, ale obvykle to nejakou moznosti, jak jsem popisoval, funguje.

Ono je to taky o tom jak si zvykneš. Já dřív měl slabý počítač, kde se všechno sekalo, ale tak nějak mi to nevadilo a hrálo se mi to dobře. Když jsem potom PC vyměnil a vše mi jelo výborně na max tak mám velké problémy na svém notebooku kde hra jede třeba na 40-50fps už je to pro mě prostě nehratelné a strašně si na tom potrpím a nepochopím, jak jsem mohl dohrát zaklínače na 15-20fps. Ale je to prostě o zvyku :-)

Když jsem měl slabé PC, dostal jsem notebook, který měl 540m nvidii. V té době vyšlo FarCry 3, po půl hodině hraní když se notebook z důvodu vysokých teplot podtaktoval se hra začala cukat. Vydržel jsem to hrát cca do půlky, pak jsem to uložil k ledu a dohrál až po pořízení výkonného desktopu. Fakt to dokáže zkazit celkový zážitek hraní, proto pro mě nemá cenu za každou cenu hrát hru i za cenu nízkých detailů a záškubů. Bohužel zdejším tazatelům to očvidně nevadí. Viz topic s GTA 5 kdy se přišel ješte vytahovat jak mu to "krásně" jede se 4 gb ram. To pak nemá smysl ani reagovat, někteří se prostě spokojí se všim. Mnohdy ty záseky ani neregistrují.

Hru v dobe vydania som hral na gtx 660ti 3gb, i5, 16GB RAM, nainštalovaná na SSD a išlo to krásne. Síce nie na max a koniny typu hair works vypnuté, ale pre mňa to bol zážitok a hral som to na nej 2x aj s datadiskami. Asi som nenáročný. Teraz s GTX 1070 to dám na max a nejaký priepastný rozdiel oproti tomu, čo som hrával, v tom nie je.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru