Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hrejete někdo ELEX?

Hrál, mám odehráno asi 30-40? hodin a tipuji, že jsem tak v čtvrtině/třetině. Hraju to poctivě, pomalu, opatrně, všechno prosmejčím. Přerušil jsem to kolem Vánoc, kdy jsem si pořídil PC s W10, nastavování mi zabralo spoustu času, pak několik měsíců práce nad hlavu, poté problémy s tím novým PC (RAM). Pak už jsem se k tomu nevrátil - ale určitě se do toho zase pustím.

Je to každopádně těžká hra, mnoho počátečních hodin jsi prostě hodně slabý, přemůže tě skoro všechno. A vylepšování postavy je opravdu pomalé. Mně nevadí, co někteří kritizují, že mise jsou podobné (dones, zabij). Dost misí je s otevřeným koncem, rozhodneš se pro svoje řešení a tím ovlivníš další vývoj - to až tak nemusím, nerad bych udělal něco blbě a pak měl za dvacet hodin zbytečné problémy.

Grafika je IMHO OK, nakonec můžeš se mrknout na screenshoty či videa. Hry s velkým otevřeným světem mám moc rád, proto jsem možná méně kritický. S názory na databaze-her se proto neztotožňuji. A zdaleka mi až tak nezáleží na příběhu jako jiným; hraju, protože si užívám herní svět. Pokud si chci užít příběh, sáhnu spíše po adventuře (třeba The Wolf Among Us).

Uvítal bych možnost zhoršit mušku nepřátelům se střelnými zbraněmi. Nepátral jsem zatím, zda tohle jde nějak ošéfovat..

Podle toho, jak tu píšeš o svých problémech ve hrách, jak se ti ostatní pošklebují, svádí to k závěru, že to pro tebe bude nehratelné. Nedokážu posoudit. Já jsem také slabý hráč a nakonec to zvládnu, už začínám ve hře opravdu "cítit", že jsem silnější než na začátku, kdy mě zabily 4 žáby z pěti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny