Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s odpojováním ve hře Star Wars: Battlefront II (2017) - PS4

Zdravím, mám problém jak jsem už výše napsal s odpojováním ve hře SW: BFII na PS4. Ještě donedávna mě hra neodpojovala, ale jen mi po ukončení online hry a následnému vstupu do menu hry psala tento problém:
You have lost connection to the EA servers. Please check your internet connection and try it again. See ea.com/unable-to-connect for additional information.
Error code: 327

Tohle jsem ještě nějak neřešil, jelikož mi to psalo až po tom co jsem ze hry odešel.

No bohužel nyní mě to vyhazuje přímo ze hry do hlavního menu BF II a to už mě pěkně s*re a přidala se k tomu další hláška:
You have lost connection to the EA servers. Online features will be unavaible. See ea.com/unable-to-connect for additional information.
Error code: 770

Zkoušel jsem smazat herní data, vypnout AVG a samozřejmě googlit kde jsem se dočetl o nějakých protokolech tcp a udp, ale pro mě jako pro laika je to španělská vesnice. Samozřejmě mě ještě napadlo zkusit smazat celou hru a stáhnout ji znovu, ale to si chci nechat až jako jednu z posledních možností, přeci jenom není to malá hra. A co jsem se dočetl tak s tímhle má problém více lidí tak kdo ví jestli to vůbec můžu ovlivnit.
Díky za každou radu.

Předmět Autor Datum
EA teď neví čí je.. Dej tomu chvíli, asi maj problém oni. nový
icepower32 28.11.2017 00:38
icepower32
No asi mi nic jiného nezbývá. No snad to opraví, je to docela frustrující, hra je jinak skvělá. poslední
Al Capone 28.11.2017 12:13
Al Capone

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru