Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dark Souls 1 gamepad (Steam PC)

Ahoj, na Steamu jsem koupil Dark Souls 1 - Prepare to Die edici.
Našel jsem mousefix a FPS unlock fix, ovšem je zastaralý a nedaří se mi je rozchodit oba současně. Tudíž:

Buď otáčím kameru myší a hraju na 30 FPS (to se prostě nedá), nebo otáčím kameru klávesami se stabilními 60 FPS (fix funguje). Jen spolu zkrátka tyto 2 fixy nespolupracují. Jsou zastaralé, nové verze ani návod v komentářích na Nexusu jsem nenašel.

Napadá mě použít FPS fix a hrát na gamepadu.

Gamepad mám 10 let starý, PS2kový s USB koncovkou, v ostatních hrách v poho, systém (Windows 10 Home x64 15063.674) ho také rozeznává, kalibrace, všechna tlačítka atd. fungují, ovšem hra ho vůbec nedetekuje (ani v hlavním menu, nic) - a to ani s pomocí návodů a emulátorů.

Viděl jsem plno lidí, kteří tuto verzi hry hrají úplně normálně, zapojí xbox gamepad a hrají, tudíž se ptám, máte s touto hrou zkušenost? Jaký ovladač koupit, aby ho hra detekovala? Stačí mi (klidně starý bazarový bílý atd..) plasťák za 5,50 Kč, na nic jiného ho využívat stejně nebudu.

Předmět Autor Datum
zapojí xbox gamepad a hrají xbox controller bych ti doporučil já, ale ten rozhodně není za 5,50,-
icepower32 01.11.2017 21:34
icepower32
vedle na PC poradne jsme se bavili, ze ja mam Logitech F710 a mam tam prepinac na DirectInput a Xinp… poslední
RedMaX 02.11.2017 06:05
RedMaX

vedle na PC poradne jsme se bavili, ze ja mam Logitech F710 a mam tam prepinac na DirectInput a Xinput. Nektere hry musim prepnout na X, aby to bezelo a nektere zase D, na X ovladac neni detekovan.

clovek chtel prave xbox controller, ale podle vseho prepinac nema.

Umi to teda ten xbox controller detekovat a prepnout automaticky nebo tam funguje jen ten novejsi puvodne prave xboxovy Xinput? (samotneho by me to zajimalo, protoze me to u toho meho gamepadu prekvapilo, ze jsou i s timhle takove problemy, jestli bys teda vedel.)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru