Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Assassins Creed

Trapim se tim, protoze ta hra je jinak krasna a az sem do tohoto mista to slo, obcas to byly trochu nervy, ale uznavam, ze nejsem nejlepsi hrac a proto to nekdy drhlo.
Tohle je udajne nejdrsnejsi souboj v cele hre a nasel jsem k tomu ruzne na netu rady, jak to uhrat, ale bohuzel to nevedlo k zadnemu cili, respektive jen minimalni zlepseni. Po tomto by mel nasledovat jeste jeden drsny souboj, ale pry pokud hrac da toto, da i ten druhy. Pak uz bude konec hry.

---

Rady na googlu jasne hovorily o tom, ze mam na tento souboj s templarema pouzit dyku (klavesa 1). Opravdu jsem se v jednom z asi 30ti pokusu dostal pres ty smejdy az k samotnemu Robertovi, ale protoze jsem mel zdravi na minimu, tak me zabil.

Pak jsem se jeste docetl, ze chyba byla v tom, ze jsem po vyrizeni tech smejdu, mel zacit sprintovat okolo Roberta, dokud se mi nejake zdravi neprida a pak teprve na nej vyrukovat.

Hlavni problem jak mi tu "radil" Dwayne respektive z toho co jsem cetl na netu, tak se nesmi mackat LMB vickrat za sebou, ale mackam stridava LMB a RMB. Pak jeste obcas, pokud to vypada dobre tak macknu MEZERNIK pro ukrok. (Zacal jsem to hrat na mys + klavesnice, prijde mi to jednodussi, mam defaultni rozlozeni klaves mys dve tlacitka + klavesnice.)

Problem je, ze v souboji s tema 12ti velmi casto pri mackani LMB a RMB odhodim nepritele na zem nebo ho nakopnu, jenze to je spatne, protoze se za chvili zvedne a vyrukuje po me. Potreboval bych vedet, jak mam mackat klavesy, aby k tomuto nedochazelo, ale na netu jsem to nikde nenasel, proto i to druhe vlakno, protoze neverim, ze mi to nekdo tady dokaze poradit, jak na to. Zkusim se zeptat na tom Steamu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny