Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Assassins Creed

Ty vooleeee to fakt nedavam.

Jsem se dostal pres ten ukol informatora bez traineru. Objevil jsem, ze patej cil je na strese nade mnou, proto jsem ho pred tim nemohl najit. Tak jsem zlikvidoval toho, pak v rychlym shledu toho ctvrtyho, kteryho jsem predtim vetsinou nestihal a ty zbyle tri uz jsem mel perfektne natrenovane, vzdyt jsem to delal snad stokrat.

Jenze trapeni pokracuje, to je silena hra.

Ted mam hlavni ukol v Damasku eliminovat 6 cilu, oni tam pali knihy a pak se rozejdou a mam je sejmout. Bohuzel bod ulozeni je na centrale a nikde dal.

Takze jsem dosel k te animaci paleni knih, to samo o sobe trva cca. pul hodiny, protoze musite pres strechy na kterych jsou strazny a sejmout jich nekolik, abych se dostal do toho dvora. OK, potom se rozejdou a dva jsem zabil a treti mi utekl a tudiz pamet "desynchronizovana" a znovu od animace, ale protoze jsem to ukoncil, tak priste budu muset jit zase od zacatku, to jest z centraly k animaci a potom tech 6 sejmout.

Odhaduju to, pokud se mi to vubec povede, tak na tri hodiny cistyho casu hrani bez ulozeni, to proste nedavam. Abych rekl pravdu vubec nechapu, jak jste lidi schopny tohle uhrat. Jako hra je to krasna, ale to je naprostej hardcore extrem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny