Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Assassins Creed

Jak mne zkousel navest icepower32 na zdolani hry pres ty trainery, tak bohuzel nic, zkousel jsem si prodlouzit cas, ale proste to nefunguje. Tak jsem to vypnul, dal si chvili voraz a zkusil to bez traineru, ale proste to nejde uhrat.

Mam v ukolu informatora zabit pet straznejch do 5 minut. Uz se mi povedlo zabit ctyri a jeste mi zbyvala minuta na pateho, tak jsem si ho zameril, dostanu se na podle mapy 2m od nej, rozhlizim se na vsechny strany, ale nikde tam neni, tak tam beham jak naprostej debil, ale zacne se mi vzdalovat a hledam, hledam a neni. Jsem se na nej zameril, jenze problem je, ze se tam motaji i ostatni strazny, takze obcas nevim, kterej je kterej. Zvladnu vyridit ty ctyri pokud teda nemam smulu a zrovna me neuvidej jiny, ale proste mi pripada, ze tam je nejaka chyba hry a ten patej tam neni, takze se to neda dohrat.
Hru mam original z UPlay, takze nevim v instalacce zadnej problem bejt nemuze, ale nevim, mozna jsem slepej, ale ten straznej tam neni a ukol se neda splnit, proste je to debilni, nevim jak dal a nedokazu se pohnout z mista.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny