Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ps4 pro + hra vánoce?

Nazdárek týpci, jdu pro radu ohledně koupě PS4 Pro na vánoce. Chtěl bych to koupit pro sestru nejlépe s nějakou hrou a dvěma ovladači. A nevím jak to naplánovat v tomhle se nevyznám jak to chodí. Hodilo by se kdyby k tomu bylo třeba CoD WWII dá se očekávat, že se taková verze ps bude prodávat až to v listopadu výjde? A cena? PS4 pro+ 2 tisíce? Stihnu to vůbec koupit vím, že před vánocema je to bláznivý.. Nebo půjde do tuhýho a všechno bude hned pryč?! Mám ho radši koupit už teď? Dívám se, že je tu v shopech k tomu třeba Gran Turismo, Fifa to nic na fotbal nejsou. Co byste mi poradili PS pařani, ja sem PC člověk.
// Teď jsem našel tohle ale to je Slim ja chci Pro sony-playstation-4-1tb-slim-call-of-duty-wwii-limited-edition-d5117747.htm :( Myslíte, že bude i ten takto?

Předmět Autor Datum
k tématu neporadím ale mám pocit že tu konzoli kupuješ sám sobě.
snco1301 05.10.2017 19:36
snco1301
Jakto myslíš? Tak ve hrách se docela vyznám, hrát na ní nebudu snad vůbec. Bude to do domácnosti ses…
mojmírek 05.10.2017 19:47
mojmírek
K tomu odkazu - je to obyč. ps4 a k tomu přihodili COD, aby se to líp prodávalo, protože lidi teď ku…
icepower32 05.10.2017 23:49
icepower32
Tak jsem našel v jednom obchodu k tomu PS4 Pro zdarma Wolfenstein II.. něco takovýho jsem hledal, to… poslední
mojmírek 08.10.2017 09:17
mojmírek

Jakto myslíš? Tak ve hrách se docela vyznám, hrát na ní nebudu snad vůbec. Bude to do domácnosti sestry, která bydlí s přítelem jinde, ale chci ať pořídím to nej a zabiju dvě mouchy jednou ranou- proto s tou hrou, copak to není výhodnější? Bude to docela pálka pro mě.

K tomu odkazu - je to obyč. ps4 a k tomu přihodili COD, aby se to líp prodávalo, protože lidi teď kupujou PS4 Pro. No a když si to spočítáš, kolik by tě stále PS4 + COD tak je to skoro za stejný prachy co ta krabice. Takže moje rada - krabici nebrat, koupit PS4 Pro a pokud bys chtěl do toho dát víc peněz, koupit COD zvlášť.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru