Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemAnketa Neprolomitelná ochrana her a její vliv na piráty

Počkal bych na litr, při hodně velkým chtění bych dal i ty dva. Ale nemusím hrát novinky hned jak vyjdou a tak klidně počkám, až to zlevní. Takto čekám na GOTY edice Fallout 4 a Witcher 3, do tý doby bude i komplet čeština (snad). Na Haloweenský slevy to už snad vyjde.
Dřív jsem pirátil, protože jako student jsem jednak neměl prachy a pak mizerná dostupnost - obchody s hrama byly jen někde a relativně daleko. Změnilo se to s digitální distribucí, hra je doma dřív, než bych pro ni dojel do obchodu a vůbec nemusím nikam chodit (= zabíjet čas cestováním). Licenční kódy - na Steamu, na Alze, koupeno za chviličku. Díky dostupnosti her jsem se přestal zajímat o pirátění, takže ani nevím, kde bych to pirátil a jak obcházel ochrany. Prostě to nepotřebuju.
A když mám herní sucho, klidně vytáhnu nějakou starší hru a zahraju si ji znovu. Nehraju hry do počtu, ale abych si zahrál a užil si to. Takto jsem potřetí dohrál Fallout New Vegas a pomalu se šmejděním po všech koutech, žádnej speedrun, jen abych to dohrál a měl zářez na pažbě, na machrování před kámošama.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny