Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak se hraje Zaklínač

Ahoj,

zacal jsem hrat The Witcher a nejak nechapu, jak se to hraje, co mam delat.

Na zacatku to jeste bylo jasny, ale ted jsem v jakemsi podhradi ve vesnici a kontaktoval jsem velebneho pana. Ten mi rekl, ze si musim ziskat prizen tri lidi. Prvni po mne chce, abych zabil utopence, jenze to jde jen v noci. Druhy chce, abych zabil ghuly v krypte, jenze tam neni videt ani na krok. Mam pry si vzit louc, kde ji mam ale sebrat? Ted jsem nasel tretiho a ten me zpil, nejak jsem se z toho dostal a na ceste potkal Vesnu. Zabil jsem lupice a mam ji doprovodit domu. Nejdriv na nas skocil ghul, toho jsem zabil, ted na nas jdou za vsech stran vlci a ty krave (Vesne) nevysvetlim, ze ma pockat na miste nez je zabijou, zene se za mnou. Jednoho vlka vyridim, ale jiny mezitim jedinym kousnutim sejme Vesnu a teda ukol nesplnen.

Nechapu teda dve veci, vsechny ukoly mam plnit v noci, ale jakmile prijde noc, tak mam naplno a nestiham to. Potom tam hodinu beham ve dne a neni co delat, prijde mi to idiotske, vubec me to nebavi.

Jak mam nekoho zachranit, kdyz si to dela co chce a nemam sanci tomu dat nejaky povel?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Byl by tu nekdo, kdo hral Zaklinace a pamatuje si jak to hrat? Nezajima me nic obecne, ale konkretn…
RedMaX 07.10.2017 16:56
RedMaX
Kupil som to za.3,99€, presiel raz a nezabavilo ma to. Mam nejaku zbertelelku ediciu aj s 100str. Ma… nový
Qet-nereg 07.10.2017 22:26
Qet-nereg
Dik, zkusim rady tady a na netu, Eng manual bych si stejne moc nepomohl, neumim moc dobre. poslední
RedMaX 08.10.2017 09:12
RedMaX

Byl by tu nekdo, kdo hral Zaklinace a pamatuje si jak to hrat?

Nezajima me nic obecne, ale konkretne jak to mam hrat, protoze zatim je to ta nejdebilnejsi hra, kterou jsem kdy hral. Ja proste vubec netusim co mam delat, mavam tam mecem jak debil a nema to zadny ucinek, vubec tu hru nechapu.
Psali jste tu o nejakych elixirech, ale jak ho mam ziskat, jak ho mam pouzit, jaky, co, kde, proste vubec netusim, co mam delat. Navody na netu co jsou, tak vubec zakladni herni postupy nevysvetluji, ja bych potreboval vedet, jak se to hraje, jestli to vubec jde nejak. Boze to me nenapadlo, ze se setkam se hrou, kde vubec nebudu vedet, jak to hrat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru