Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PUBG - low FPS

Zdravím, při hraní na nejnižší detaily mám velice kolísavé fps (mezi 15-50) nevím proč mi to tak skáče. Při hraní nemám nic jiného spuštěného je TS a hru. PS - je možné že to ovlivňuje druhý monitor na kterém sice neni nic puštěné ?
Děkuji
i5 2300
GTX 1050
8G RAM

Předmět Autor Datum
Ano i tím to může být, nastav si v ovladačích > spravovat 3d nastavení > vyhledat pubg > "akcelerace… nový
icepower32 13.09.2017 23:01
icepower32
Já mel nastavený počet předem r. s. na 1 a plynulá hra určitě nebyla. gtx 980m karta, 75hz display -… poslední
Terenc 11.11.2017 12:08
Terenc

Ano i tím to může být, nastav si v ovladačích > spravovat 3d nastavení > vyhledat pubg > "akcelerace více gpu/monitorů" na režim výkonu jednoho monitoru.

No a když už v tom nastavení budeš, tak se ujisti že "počet předem renderovaných snímků" je nastaven na 1, že máš vyplé MFAA, vertikální synchronizaci vyplou a "režim řízení napájení" nastaven na maximální výkon.

Dál můžeš ve steamu > klik pravým na pubg > vlastnosti > možnosti spuštění a nakopírovat tam "-maxMem=7168-malloc=system-USEALLAVAILABLECORES-sm4" (bez těch uvozovek) a uložit.

Děj vědět jak jsi pochodil. Ale co tak vidím, tak to tvoje CPU je celkem slabota, kamarád s ním má také problém.

Já mel nastavený počet předem r. s. na 1 a plynulá hra určitě nebyla. gtx 980m karta, 75hz display - notebook, nastavil jsem 4 a hra jede jak film, zpoždění jsem si nevšiml zatím, maximum performance napájení a jinak všechno tovární a gsync

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru