Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč mi zamrzává comp?

Zdravím, když jsem hrál dnes League of Legends tak jsem hrál 5 her vpohodě. Potom ale když sem začal hrát další hru tak mi najednou zčervenala obrazovka a začalo se to nehorázně sekat. Potom se mi to zamrzlo úplně a musel sem ho vypnout na tvrdo. Jakmile jsme PC zapnul tak mi při spouštění Lolka skočila tabulka že nemusím být připojený k internetu že ať si to ověřím, internet jel. Potom tam skočilo že ať zkontroluju nejnovější verze grafických ovladačů (jsou nejnovější) nebo ať se zkontroluji také DirectX xož mám nejnovější . Potom mi to naskočilo a už sem to hrát nešel. Šel jsem hrát MC tam jsem hrál tak 5 minut a to samé, ale když sem hrál bez fullscreenu tak to jelo i 30 min. Neví někdo co s tím je? Poraďte prosím, děkuju moc.
GRAFIKA: Nvidia Geforce 8600GT
DirectX: 12

Předmět Autor Datum
Může to být vina zabordelizovaného PC, zkus provést kontrolu na malware (spustit MBAM, https://www.m… poslední
L-Core 17.08.2017 11:32
L-Core

Může to být vina zabordelizovaného PC, zkus provést kontrolu na malware (spustit MBAM, https://www.malwarebytes.com/ z nouzového režimu)

Na vině může být i nějaká odcházející součástka, RAM (prověř Memtestem z bootovacího média), základní deska či (méně pravděpodobně) disk.

Nejjednodušším řešením (ale nepohodlným) je, pokud nic nepomůže, čistá instalace Windows, všech ovladačů ve správném pořadí a vyvarovat se případně jakémukoliv warezu (cracky mohou obsahovat i nechtěné součásti).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru