Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Crytek mě vytočil, GOG mě naštval

Crytek mě vytočil, GOG mě naštval ještě víc.

Tak, že pujdu hrát Crysis, že se Aero na Windows 7 přepne do základní, už to mě naštvalo, ale že Crysis nespustim bez administratorských práv, to jako vážně jo? Si dělaj srandu.

No a uplne me dojal GOG Galaxy, ze pres nej tam mam ikonku Play a kdyz na ni kliknu, tak stejne program prestal pracovat. Tak spustim GOG Galaxy jako admin, kdyz je ta hra uplne blba a ono nic, stejne to nejde, program prestal pracovat. Musi se udelat zastupce CrysisLauncheru na plochu a spustit ho, hned se objevi vyzva UAC k prideleneni admin prav.

Jinak cesta k chybujicimu modulu Crysis64.exe a CrySystem.dll.

Sakra, ze ja si tu hru radsi neukrad, urcite to pirati opravili a slo by to i bez administratora. ]:(

Asi se neda nic delat, na GOGu jsem nasel vlakno, ale jako nic, zadne reseni. Az se uklidnim, tak jim napisu, ze me nasrali.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja ti vam nevim, ale ten GOG na me pusobi cim dal vic amatersky. Tak Crysis a Crysis Warhead jsem r… poslední
RedMaX 01.08.2017 18:20
RedMaX

Ja ti vam nevim, ale ten GOG na me pusobi cim dal vic amatersky.

Tak Crysis a Crysis Warhead jsem rozbehal bez admin prav prostym vytvorenim vlastnich zastupcu exe souboru hry (ne launcheru). U Zaklinace nic takoveho nejde a hra pokud ji spoustim pres exac nebo zastupce proste vyzaduje admin prava. No ale aspon pres klienta GOG Galaxy to jde tentokrat spoustet a svete podrz se bez admin opravneni. Prijde mi to proste jako amaterismus.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru