Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Crytek mě vytočil, GOG mě naštval

Nikdy zadny uzivatelsky spousteny sebeduveryhodnejsi program nema byt spusten v administratorskem rezimu, je to ta nejlepsi cesta k hacknuti a zneduveryhodneni celeho systemu. :!:

Napriklad samotny OS obsahuje bezpecnostni diry, Microsoft je prubezne zaplatuje, jak se na ne prijde. Ale samozrejme v mezidobe od objeveni chyby po jeji zaplatovani neni takovy system bezpecny. Je to blbe, ale mnoho se s timto nenadela. To same plati pro vsechny dalsi aplikace tretich stran, ktere se na systemu chovaji jako jeho administrator a maji veskera opravneni. Proto je mimo jine potencionalne nebezpecny antivirovy software, protoze diky pravum, ktere pro svou cinnost logicky vyzaduje, je jakakoli jeho chyba stejne nebezpecna jako systemova chyba. A tohle samozrejme plati i o vsech dalsich programech, ktere vyzaduji stejna opraveni.

Je teda naprosto neodpustitelne, ze to nedokazal Crytek vyresit, coz mimo jine program Cryteku pomerne znacne zneduveryhodnuje, nebot neumi-li se pro spusteni hry obejit bez administratorskeho opravneni, kolik bezpecnostnich chyb v tom Crysis dokazali svym neumetelstvim vytvorit?

Jeste odpudivejsi je pristup GOGu, ktery tohle v takovemhle stavu nabizi ke koupi, navic kdyz tu ostatni pisou, ze to Steam vyresene ma a admina to nechce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny