Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Overlord - prisel jsem o ty maly ...

Overlord - prisel jsem o ty maly hnedy kreteny, co mam delat?

Byl jsem ve meste pulciku, byl tam takovej hrozne tlustej asi jejich kral, ten nekam zmizel a mel jsem za ukol najit dve casti kola se kterym bych mohl otevrit nejaky dvere. Tak jsem tam vybijel pulciky az jsem nasel poklad v ohni. Nevedel jsem co mam delat, maly kreteni do ohne nechteli, tak jsem si myslel, ze treba tam musim vlezt prvni a zabilo me to. Takze jsem dal restartovat a ted mam vsude v takovych tich bodech, ze ktery ty kreteni skacou, napsano 0 a proste nic, zadnyho nemam. Proti pulcikum sam nemuzu, co dal?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No pomalu se zvysuje obtiznost, ono je to do znacne miry uplne ne zrovna povedenym ovladanim, asi pr… poslední
RedMaX 06.07.2017 17:09
RedMaX

No pomalu se zvysuje obtiznost, ono je to do znacne miry uplne ne zrovna povedenym ovladanim, asi prevzate z konzoli, kde to muze byt jine, ale klavesnice a mys spis horsi.

Take jsou nektere pasaze dost otravne, jsou potreba ti pomocnici minioni a kazdy umi neco jineho, tudiz je treba nutne se na jedne ceste nekolikrat vratit a vymenit miniony tak, aby se ukol dal splnit.

Nejvic me stve to, ze to nema prubezny ukladani, ono je to bohuzel rozsirene u mnoha her, ale v tomhle treba ta Black Mesa to bylo vyborny, ze clovek mohl ulozit a presne vedel, kde bude pokracovat. Tady je to resene tak, ze v podstate, kdyz ze hry vypadnu a nedohraju lokaci, tak nevim, co budu muset plnit priste znovu.

Nestezuju si ale, jinak hra je i zabavna, urcite si ji uzivam vic nez toho Tmb Raidera Legend, jak jsem tu prskal minule.

Nicmene teda ted jsem si dal souboj proti broukum v arene a to jsem si teda nabehl, pekne tezke je zdolat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru