Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Frustrace z počítačových her

Chtel bych si tu postezovat.

Kdysi jsem nedohral Half Life 2 a po letech jsem si rekl, ze zkusim uhrat Half Life 1 alias predelavku Black Mesa, jsem totiz HL1 nehral, ve sve dobe me to minulo.

Pustil jsem se teda do Black Mesa a je to utrpeni, hra je dlouha, jednotlive sekce jsou stale dokola a je tam spousta prekazek, ktere jsou skutecnou vyzvou, mnohdy bych bez game playe na youtube vubec nevedel co se po mne chce, abych mohl pokracovat.

Vcera me treba dostalo, ze jsem spadl do vody a byly potreba premistit sudy (boje), ktere nadnesly schody, diky cemuz se podarilo preskocit dal. Nebo jsem se potom dostal do nejake cisticky, kde se zpracovava odpad a bylo potreba preskocit z terasy na tocici se hnetac a z nej na dalsi terasu a ovladani skakani je tak tezke, ze jsem to delal snad stokrat nez se to podarilo. Navic teda ta cisticka, ve ktere jsem nebo co to je, je uplne silena lokace, furt tam musim skakat do vody a plavat nekam, je to nekonecne. Kdybych tohle tusil, tak jsem tu hru vubec nezacinal hrat.

Frustruji vas podobne nejake PC hry a jake?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Uz mi zase tekly nervy. :-) Celou noc jedu Zaklinace a uplne vynervovanej z te Kikimori kralovny, j…
RedMaX 30.12.2017 04:15
RedMaX
Jo, to jsem taky bez návodu nevěděl, že musím zdrhnout a shodit sloupy. Všechna monstra musíš ve hře…
Prasak 30.12.2017 11:10
Prasak
Nejprve jsem k ni pribehl a dostal jedinou ranou KO. Pak jsem zkousel uskakovat, ale vzdy po jedne r…
RedMaX 30.12.2017 13:02
RedMaX
Znamení nepodceňuj. Já jsem používal jen první dvě, Aard a Igni, ostatní jsou IMHO k ničemu, ale Ign… nový
Prasak 30.12.2017 13:48
Prasak
ok dik, pristi talenty pujdou do toho Igni. nový
RedMaX 30.12.2017 16:04
RedMaX
Igni se ti bude hodit na jednu potvoru, konrétně na jednoho bosse. Koščej - hnusná pavoukovitá ludr… nový
Prasak 30.12.2017 19:33
Prasak
Este ze to vim, doted jsem do znameni zadne talenty nedaval, tak to napravim, jeste je snad cas, Kos… poslední
RedMaX 30.12.2017 23:33
RedMaX
Ja jel zaklinace jen na znameni. Zezacatku sice musis trochu pizlat mecikem, ale to jsou jeste potvo… nový
Dwane Dibbley 30.12.2017 14:10
Dwane Dibbley
LOL, co je tohle za tema!? Kdyz to neumis, tak to nehraj, nebudes muset brecet na foru... nový
MaSo 30.12.2017 21:26
MaSo
Přesně, tohle brečení už je za hranou nový
davidrome 30.12.2017 21:35
davidrome
Nemas-li co rict, radeji nerikej nic. nový
RedMaX 30.12.2017 23:27
RedMaX

Uz mi zase tekly nervy. :-)

Celou noc jedu Zaklinace a uplne vynervovanej z te Kikimori kralovny, jsem se dival i na youtube, jak na ni, no sam bych na to neprisel. Jenze ten clovek mel nejakej mod nebo hack neco co a mohl tam skakat, coz teda nevim, ja tam zadny skakani neobjevil. Neslo teda ani tak o tu kralovnu, ikdyz na to, ze ji mam podrazit podperu stropu bych sam neprisel, ale nejprve bylo treba se dostat pres kikimori delnice a to teda bylo hrozny, snad az na po tricaty se to podarilo, ze jsem je obehl.

Nejprve jsem k ni pribehl a dostal jedinou ranou KO. Pak jsem zkousel uskakovat, ale vzdy po jedne rane KO. Tak jsem sel na youtube. Jenze pak prislo to drama s tema malejma smejdama, jednou asi treti pokus jsem chodbou dokazal projit, ale schytal to od bojovnice, pak uz jsem neprosel. Nakonec jsem zjistil, ze predtim jsem byl moc pomaly a pak moc rychly, chtelo to opravdu presne nacasovat okamzik probehnuti. Pak uz to bylo jednoduche.

Cetl jsem (ikdyz lidi toho hrozne nakecaj), ze se da zlikvidovat nejakyma petardama, ale musi jich mit clovek hodne a potom dodelat znamenima. Muj problem je, ze nejsem fanousek neskutecnych vychytavek, da-li se to tak rict, takze treba v Crysis jsem vubec nepouzival neviditelnost. U Zaklinace zase pouzivam znameni jen velmi omezene a stejne tak lektvary, z tech hlavne vlastovku na obnovu zdravi a zenske slzy na "vyleceni" opilosti. Ja jsem proste hlavne pres ty mece. :-)

Znamení nepodceňuj. Já jsem používal jen první dvě, Aard a Igni, ostatní jsou IMHO k ničemu, ale Igni budeš potřebovat později, takže rozhodně do něj něco investuj.
V soubojích se dost hodí, pokud protivníky přes Aard omráčíš, máš usnadněnou práci, utopence spálíš přes Igni a nemusíš se s nima furt trápit.
Lektvary - záleží na nastavené obtížnosti hry, na jednoduché lektvary moc nepotřebuješ. Na střední už potřeba jsou. Stejně tak se hodí jedy na meč.

Ja jel zaklinace jen na znameni. Zezacatku sice musis trochu pizlat mecikem, ale to jsou jeste potvory lehky. Nekde od pulky hry pak i na nejvyssi obtiznost je hra leharo a vse pada na Igni. Druhej witcher je za "maga" jeste lehci (az na jedno misto kde se MUSI mlatit mecem a je to nehoraznej opruz kdyz v meci nemas jediny bod dovednosti).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru