Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Frustrace z počítačových her

Tak ta Lara Croft And The Guardian Of Light je taky obcas pekne debilni, na nejnizsi obtiznost a nektere useky az 50x nez se to povede.

Jiste nektere veci mi nesedi nemam rad zavod na cas, coz je tady kazda treti ctvrta mise, ale to beru, ze treba nekoho to bavi.

Ovsem prekonat nektere prisery je opravdovy orisek a casto se stava, ze treba musim bojiste pripravit odkrytim uren se zdravim a naboji, potom skocim do mista, kde se objevi prisery a zacne boj, ktery po chvili konci a load a znovu, stve me, ze tam jsou jen checkpointy a teda musim bojiste znovu pripravit a zacit a takhle treba 50x nez se to povede, je to otravne.

Co me vadi uplne nejvic, ze tam jsou nepovinne ukoly jako treba sbirani lebek, ale nektere ty ukoly nesplnite, protoze proste neseberete treba 1 lebku s 10 a konec ukolu. A nektere lebky jsou umistene tak, ze sebrat nejdou, takze dal uz nema cenu ten ukol plnit, protoze vite, ze stejne uz je to pase. Pak samozrejme nasledny postup levelem ztraci urcitou atraktivnost, kdyz vite, ze stejne uz se o nepovinny ukol nemusite snazit, protoze uz ho splnit nelze. Naschval koukam na videa na youtube a nic, ty ukoly, ktere jsem nesplnil, tak youtuberi na ne kaslou taky, takze je zrejme, ze chyba neni u me. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny