Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Frustrace z počítačových her

Tak jsem uplne vytocenej prisel na poradnu a ted jsem z toho patlamatla designu primo na infarkt. No ale detaily stranou, co ze me to tak neskutecne nasralo? Medal of Honor Airborne.

Hraju na notasu, pac jsem mimo domov a takhle debilni umele udelanou tezkou hru jsem jeste nehral, je to dokonce tak podelana hra, ze jsem se rozhodl ji odinstalovat pred dohranim, protoze to proste nejde a musim rict, ze od ted si budu davat hodne velky pozor na to, jaka hra je nez ji zacnu hrat.

Medal of Honor Airborne totiz nema s puvodnim Medalem nic spolecneho a hra je pojata jako vyzva pro fanaticke hrace, kterym nevadi hru prochazet treba tisickrat nez ji projdou stale dokola. Hra je i na nejmensi obtiznost extremne tezka, nackove maji superschopnosti jako napriklad dohodit granatem presne kam chteji treba na 200m. Jestli jste nekdo hazeli granatem, tak vite, ze je to uplna ptakovina. Tudiz zivotnost hrace ve hre je zhruba tak 10 minut, pokud vas nerozmasiruji primo v bezpecne pristavaci zone jeste nez vezmete do ruky zbran. Aby to autori zpestrili, tak pro jistotu neudelali zadne save body, hra obsahuje asi 8 lokaci a kazdou musite projit celou, pokud vas nahodou zastreli tak zacinate od znova celou lokaci. Jsou tam jakesi checkpointy ve forme plnenych ukolu, to co splnite jednou, zustava splneno, ale to je vsechno. Pokazde se objevite znovu na zacatku a vsichni nepratele jsou tady znovu take a je jich moc, hooodne moc.

Aby toho nebylo malo, tak ma hra pomerne dlouhe nacitani a ono cekat tri minuty po padesate, neni to ani trochu prijemne. Zpocatku se mi hrou darilo prokousavat, ale obtiznost se navic s kazdou dalsi lokaci stupnuje a nakonec kdyz jsem mel znicit 4 dela a zastrelili me pred znicenim ctvrteho a ja to padesatkrat hral znovu, pritom tri dela uz znicena, ale nackove jsou na tech samych mistech a brani je stejne zurive, takze se mi uz nepodarilo ani k tomu ctvrtemu dostat. Ono by to mozna slo, kdybych to hral "sam". Mam ale spoustu pomocniku, jejichz ukolem je, plest se mi do cesty a chranit vlastnim telem nacky nez je ti zastreli i se mnou.

Jeste jedna vec, ve hre se nezobrazuje ani stav vasi zbrane, takze strilite a najednou jste bez naboju a smolik, obvykle to znamena velmi rychlu smrt a nezobrazuje se ani zadny udaj o zdravi, takze nikdy nevite, kdy vas skolej.

Proste neco strasneho a jednoznacne varovani pred touto zkriplenou hrou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny