Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Frustrace z počítačových her

Blendoku a Blendoku 2 jsou docela výzvou. A ty pozdější levely občas hodně šílené. Součástí jednoho je i test očí; občas se barvy liší snad jen o jednotku v jednom kanále (na RGB stupnici 0-255).

Mně to zase nebaví na pidiobrazovce mobilu. Blendoku na PC bohužel není.

A jestli chceš opravdu! PC "logickou výzvu", podívej se na FEZ. U mě je to v nedávno revidovaném pořadníku třetí nejlepší hra všech dob (The Witness, System Shock 2, FEZ). Asi neznám inovativnější hru, která má tak vypečené puzzly. Jestli se tím chceš opravdu vážně a hluboce zabývat, přeskoč zbytek textu (nemáme tady funkci "spoiler", bude v příští verzi enginu).
.
.
.
.
Jeden vyžaduje znalost anglických frází; nevěřím ale, že jej dá bez nápovědy více než 1% Britů. Pokud by existovala česká verze hry - a musela by se tedy překreslovat scéna - byla by na obrázku asi (v nepříliš výrazné pixelartové grafice) podivně vyjící kanárkově žlutá kobyla u stojanu s nějakou knihou, na jejímž obale by bylo číslo 666. Kolem spousta klínového písma/hieroglyfů. A aniž bys to tušil, tohle je základ k rozluštění FEZácké "abecedy"… ]:)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny