Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Frustrace z počítačových her

Tak me nasrala dalsi hra. ]:(

Overlord

Cela hra hratelna, ovsem zaver hry naprosto silenej.

Pro ty kdo to hral, dostal jsem se az k ukolu chytit zlodejku v pousti. Nejdriv zabijete par broucku, potom nejaky ninzy a dostanete se na piskove pole, kde je monstrum, ktere se vyhrabe z pisku jakmile na nej nekdo slapne a dotycneho sezere. Je treba rychle prebehnout a na druhe strane jsou bouchaci brouci. Nejprve jsem nevedel, jak to resit, takze jsem poprve v teto hre musel na youtube a jde o to, ze jeden z vasich minionu vezme broukum vajicko a pelasi s nim na pisek. Jakmile tam je, tak ho upusti a vyleze prisera, ktera ovsem sezere bouchaci brouky, kteri vejce chranili a miniona pronasledovali. Na youtube to vypadalo naramne jednoduse a pohodove. V realu je to neco naprosto nemozneho. Miniona totiz musite navigovat mysi, aby s vejcem do pisku vbehl a vejce tam odhodil. To se mi povedlo zhruba po hodine, kdy jsem timto zpusobem odpalil nejblizsi priseru. Ovsem tech priser je tam asi 10 a na kazdou jsou potreba dva brouci, prizemz ostatni prisery jsou svym umistenim na navigaci mnohem slozitejsi nez ta prvni.

V podstate to je nejakejch mozna 15 hodin herniho casu, pokud by se mi to vubec podarilo a pozor, dokud se neudela cela lokace, tak se hra neulozi, takze dohrat to je zhola nemozne.

Netusim teda jak se to povedlo tomu youtuberovi, navic v jeho podani to bylo uplne jine nez, co jsem tam predvadel ja. Napada me jedinne, ze hra neni optimalizovana pro klavesnici a mys a ze to udelal pres nejakej gamepad, kterej ja nemam a kupovat ho ani nechci. Jinak si to vysvetlit nedokazu, protoze on normalne sel za minionem a navigoval ho, zatimco ja se tam motam minionem ze strany na stranu a kdyz chci pohnout overlordem, tak se zacne tocit kamera tim zpusobem, ze z toho dostavam zavrat, zhruba tak asi do vyvrtky. ]:)

https://www.youtube.com/watch?v=q1cmiM4iwG8

cca. 4:30

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny