Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Frustrace z počítačových her

Nesedi mi, to urcite ne. A nechapu, jak muze byt tak obdivovana, level design zadna slava, ted tam na me nabihalo nekolik set vojaku, cely to tam bylo pokryty mrtvolama, ja byl taky skoro mrtvola a samozrejme lekarnicky nikde, nakonec jsem to asi na po 50ty dal a samozrejme v nasledujici casti vsude spousta lekarnicek, asi proto ze nejsou potreba.
Me proste ta hra prijde delana s cilem hrace poradne vytocit. Nechapu ji.

Jednoduche mi to neprijde, kdyz se neustale loaduju do jednoho mista znovu a znovu nez ho prekonam, jednoduchou hru si predstavuju, ze na treti, paty pokus musim dat vsechno, tohle je na padesatej pokus pri nejlepsim. Takze mi to prave pripomina multiplayer hry, par jsem jich zkousel, ale presne me taky nebavi zivotnost nekolik vterin a zase znova.

Pri tyhle hre jsem si opravdu zavzpominal na Max Payne, kde jsem se od toho nemohl odtrhnout, musel jsem furt hrat, tady toho po dvou hodinach mam plny kecky.

Edit: Zacal jsem to hrat na zaklade toho, ze to mela byt skvela hra, ted uz to hraju jen proto, abych to dohral a az mi zase nekdo bude vypravet pohadky, abych se tomu mohl vysmat. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny