Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem The Turing Test, konec hry (možnost spoilerů!)

Tak jsem to včera dohrál, včetně všech nepovinných místností.

V průběhu hry (teď pomíjím řešení vlastních puzzlů) graduje i jakýsi sociálně-technicko-pragmaticko-lidský konflikt, kdy je mnoho levelů před koncem jasné, k čemu to směřuje.

Odehrál (…no, to je silné slovo…) jsem oba konce a ani jeden mě neuspokojil. Vlastně z toho konce nevím nic. Nevím, jaký byl důsledek obou řešení, mohu se jen domnívat. Kdyby to byl seriál, jasný cliffhanger na další sezónu, i když v jiném obsazení. Tady prostě skoro NIC, naskočí titulky a šlus.

Nehraju logické hry kvůli ději, ale když už si s tím autoři dají práci, mohli to trochu lépe dotáhnout, alespoň třeba jako konec v The Witness.

Každopádně se mi ale hra líbila a směle ji každému fanouškovi logických her doporučím. Takový klon Portalu, Magrunnera a Quantum Conundrum, jak jsem někde četl. Pořádně jsem se zasekl pouze v jedno levelu, a to posledním herním, 70. A řešení první nepovinné místnosti jsem si našel, zkoušet 300 možností bez jakékoliv logiky mi připadalo jako ztráta času (kombinace 2 z 25), tohle byl od autorů nějaký úlet.

Hrál/dohrál jste to někdo?

Předmět Autor Datum
Tak pokial nazov hry sedi, tak vysledok by malo byt tvoje rozhodnutie, ci sa bavis so strojom, alebo…
Michal2 04.04.2017 08:06
Michal2
Název podle mě moc nesedí, protože ten, s kým se celou hru bavíš, je stroj :) A to víš od prvního ok… poslední
L-Core 04.04.2017 08:15
L-Core

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru