Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno FarCry 2 dotazy ke hre

Zdar,
zacal jsem hrat tuhle hru, takze jsem napsal dotazy, protoze toho postupem casu mozna bude vic. :-)

Nicmene zatim dotaz, jak si priblizit a oddalit mapu, na zacatku to bylo vysvetleny, ale nejak jsem si to neulozil a nikde to nemuzu najit, jak se s tou mapou pracuje, jake klavesy?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dohrano. Zaver s nepreskocitelnyma pulhodinovyma titulkama, ve kterych jmenovali i uklizecku, co ut… nový
RedMaX 01.08.2018 22:20
RedMaX
Máš můj respekt. Já to zkoušel rozehrávat několikrát a vždy jsem otráveně skončil kvůli té pitomé m… nový
L-Core 07.08.2018 07:58
L-Core
Bych rekl, ze na Far Cry 2 je videt, jak malo staci k tomu hru zkazit. Namet dobrej, krajina pekna,… poslední
RedMaX 07.08.2018 09:56
RedMaX

Dohrano.

Zaver s nepreskocitelnyma pulhodinovyma titulkama, ve kterych jmenovali i uklizecku, co utirala programatorum klavesnice (a mozna i prdele) to jenom podtrhnul.

Za me Far Cry 2 soutezi o nejdebilnejsi hru se Splinter Cell Conviction. Kdo to vyhral nevim, ...., jsem se malinko zamyslel a porad ten Conviction.

Bych rekl, ze na Far Cry 2 je videt, jak malo staci k tomu hru zkazit. Namet dobrej, krajina pekna, pribeh napinavej, ani ta malarie mi nevadila, to naopak sedelo do pribehu, ze jsem si vzdy musel dojit pro leky.

Problem byl urcite respawn postav, byl nesmysl, abych opustil strazni stanoviste a za minutu tam zase byla patrola, stacilo tam aspon dat nejakej casovej limit, stridal se tam den a noc, mohlo to byt treba, ze se hlidka obnovi nasledujici den. Jeste hur, kdyz jsem vymydlil to dovolenkove letovisko a pri zpatecnim prujezdu o chvili pozdeji uz na me zase palili, tam mela byt taky aspon nejaka pauza.

Dalsi vec vic autobusovych zastavek, ikdyz s mensim poctem respawnu postav by to nevadilo. Ale vetsinou nebyl duvod autobus pouzivat, protoze akce se stejne odehravala nekde mezi a nic prejezd autobusem neulehcil.

No a zaver byl takovej nemastnej neslanej, tam se evidentne scenar vycerpal a uz nevedeli kudykam. Nepreskocitelne titulky jsem snad jeste u zadne hry nevidel, to jsem nepochopil vubec.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru