Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno FarCry 2 dotazy ke hre

Problemy s projetim hry nemam, respektive problemem je ubijejici nuda, kdy se musim prokousat pres vsechny ty nesmyslne prekazky nez se dostanu k plneni ukolu. Skoda, ze nedotahli jedinou genialni myslenku hry a neudelali vic autobusovych zastavek, takhle se to neda na polovinu ukolu pouzit.

Vsude se pise, ze hra je open-world, ja to nechapu, hraje je jednoznacne open-koridor. :-D Vazne, neda se dostat pres zadnej kopec, proste si musite vybrat ukol (to je to OPEN) a potom musite jit koridorem, ktery tvurci vymezili.

Kufriky jsou opravdu idiotsky naskladane, ze k nekterym se normalne dostat neda a hledat rogalo, to je jeste horsi nez hledani kufriku. Ano, mas pravdu, zbrane mam a uz na kufriky kaslu.

---

Jeste jedna super smesna vec je ve Far Cry 2, ale tentokrat je "uzivatelsky" privetiva. Hrdina, za ktereho hraju, je super pockat radeji SUPER plavec. Plave asi tak stejne rychle jako motorova lod. Takze to je jedinna vec, ktera obcas usnadni zivot, pokud neni dostupna lodka, tak proste PLAVU. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny