Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno FarCry 2 dotazy ke hre

Leze mi to uz pekne na nervy. Jsem v 62%, tak uz bych to Far Cry 2 chtel dohrat, ale vytaci me to neskutecne. Presun z mista na misto je ubijejici, neustale respawnovani nepratele na tech samych mistech, furt a furt dokola, autobosovych zastavek je tak malo, ze jsou v podstate k nicemu. Snazim se aspon jezdit lodi, ale ne vzdy je to mozne a i tady se clovek musi probirat s neustalym opakovanim tech samych situaci.

Hra je zabugovana, casto se stava, ze vystrilim lokaci a dvere se neotevrou, nenabidnou odemceni. Musim pryc, vratim se, opet pokosim nepratele, kteri se mezitim automaticky respawnovali a na podruhe uz to napise, "Tajna skryse se odemkla" a uz muzu dovnitr.

Nepratele umi strilet za roh, dokazi me trefit i treba pres strom, presto, ze me nevideli, tak perfektne znaji mou pozici, takze se neda vubec taktizovat, pokud jdu k nejakemu cili, tak nejlepsi je tam njaet gazikem, presednout ke zbrani a vsechno to okolo sebe vykosit. Nekdy je to ale tezke, protoze neni problem pustit nepriteli do prsou celou davku, ten padne, tezce dycha a za chvili se znovu zvedne a pali na me dal. To je tak neskutecne smesny, nic podobne blbyho jsem jeste nikdy nevidel.

Nechapu popularitu Far Cry serie, ale kupoval jsem v paklu ve sleve celej balik, tak zkusim i dalsi dily tri a ctyri. Ovsem dvojka je strasna, originalni prvni dil Far Cry byl asi tak o 1000% lepsi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny