Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PS4 Pro vs PS4 Slim

Takže zaprvé, vím že se to porovnávalo v tomhle vláknu : http://hry.poradna.net/q/view/133272-ps4-ps4-pro-t ypy-na-hry
No plánuji koupit jedno z toho ale ta cena je už fakt velký rozdíl PS4 Slim zhruba 6660 a Pro 10 700 Kč. Mám FullHD televizi VR si nebudu kupovat. Popravdě mi jde jen o to jak moc velký bude rozdíl v frameratu v těchhle hrách : Battlefield I , GTA V , Terraria , Fallout 4 , Driveclub. Jelikož ty 4000 jsou už fakt dost tak hodně váhám :// . Děkuji za všechny rady :D

Předmět Autor Datum
Zdar, dle mého zainvestuj a kup PS4 Pro, osobně ho vlastním. Měl jsem původní Ps4 tu jsem prodal a… poslední
jiher 30.11.2016 11:09
jiher

Zdar,

dle mého zainvestuj a kup PS4 Pro, osobně ho vlastním. Měl jsem původní Ps4 tu jsem prodal a cca ty 4tis. jsem si taky přidal. Hry které obdržely update jsou ostřejší a hezčí i na klasické full HD televizi (na které hraju). Framerate je stabilnější. U některých her byl ze začátku problém, kde byl framerate stabilnější na puvodní PS4 nicméně už vycházejí další patche, které tyhle problémy vyřešily. Např. u Rise of the Tomb Raider, jde nastavit zda chceš v 1080p lepší vizuál při 30 fps nebo vizuál jako u PS4 při 60 fps. Nicméně opravdová síla se má ukázat až v příštím roce, kdy budou vycházet hry které již při vývoji počítaly se sílou PS4 Pro od začátku, napr. Horizon: Zero Dawn. Tam by už měl být rozdíl patrný.

Z her na které se ptáš, jsem hrál na PS4 Pro pouze Battlefield 1, kde je hra detailnější a ostřejší se stabilnější FPS. Na PS4 se pohybuje 60 fps - 30 fps, na PS4 Pro jede 60fps - 50 fps. Jsou zde mnohem menší propady a to hlavně v mulltiplayeru.

Nicméně pokud koupíš PS4 slim, tak ani v budoucnu o žádné hry nepřijdeš. Všechny hry budou hratelné na všech konzolích typu PS4. Jen na PS4 Pro budou hezčí s lepším fps.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru