Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Streamovanie hier

Zdravím vás, možno je to trochu offtopic.Začal som minulý mesiac streamovať, len na streame mám strašne malú aktivitu ludí, lepšie povedané ludia o to streame moc nevedia.Nedá sa nejako stream zviditelniť, popr. ako to urobiť aby bol stream aktívnejší?Streamujem každý deň niekedy aj 2x za deň.Popr. či sa nedá niečo na twitchi zaplatiť aby zobrazovalo moj twitch kanál v danej hre niekde navrchu.Skúšam všetko zdielam do skupín atď.Ďakujem vám za vaše rady.

Předmět Autor Datum
můžu poprosit o link na tvůj kanál, třeba ti jeden fanoušek přibude :)
an0nym 13.10.2016 12:58
an0nym
Massan používal, příp. další streameři boty, kteří se připojili na stream, tím pádem byl v seznamu n…
icepower32 13.10.2016 15:39
icepower32
Házet post do fb skupin je k ničemu, pokud nejsi ve skupině aktivní a oblíbený, tak tvůj příspěvek u… poslední
Eessencia 13.10.2016 17:28
Eessencia

Massan používal, příp. další streameři boty, kteří se připojili na stream, tím pádem byl v seznamu nabízených streamů na prvních příčkách. Akorát je problém, že když se na to přijde, tak máš po srandě.

Lepší cesta je, domluvit se s ostatními "slavnějšími" streamery, aby když končí svoje streamy, ti hodily "host" - tj. přeposlali svoje diváky k tobě na stream. Pár se jich ti tam vždy uchytí.

Také záleží co streamuješ. Lidi nebudou čumět - pokud už nemáš svoji velkou komunitu, jak hraješ nějaké COD, Mario a podobné pičoviny. Třeba teď frčej Hearthstone příp. nejnovější AAA tituly

Házet post do fb skupin je k ničemu, pokud nejsi ve skupině aktivní a oblíbený, tak tvůj příspěvek ukáže na test třeba 10 lidem z 1000 followerů a neukáže to dalším, dokud ti to lidi "nelajknou" nebo neokomentují, atp..

Nedávno mi kdosi říkal, že je lepší Instagram (nemám otestováno, ani nemám, takže nevím).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru