Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pokemon GO - nebezpečná manipulace ovcí?

Bohužel do něčeho takového jsem spadl před několika lety taky. Do nějakých 16 let jsem byl od rána do večera venku, kde jsme zažívali všelijaká dobrodružství. Každé prázdniny přežívání někde v lese ve stanech, jídlo jen to co si člověk našel, stavění "bunkrů" atd...
Pak tak nějak přišla střední škola, ze základky se každej rozprchl do světa. A byl konec. V modě bylo co nejvíc kouřit, nejen cigarety... A co nejvíce chlastat. A já tomuto nikdy nepřišel na chuť.
Zrovna něco kolem té doby začínal rozmach hry World of Warcraft, které jsem bohužel propadl, protože jsem po povinnostech doma prostě neměl co dělat. Nepamatuji si ze svého života od 16-19 let absolutně nic. Maximálně školu-maturitu, ale v čase mimo školu absolutně nic co se netýkalo PC her. Chvilku po 19 letech jsem přišel tak nějak na to, že je to není úplně fajn a všechny účty jsem prodal. A hned po škole jsem začal pracovat jako řidič, momentálně jezdím kamionem a tak nějak je to to, co jsem měl v mládí rád: cestování, spaní pokaždé v jiných podmínkách a celkově takové dobrodružství. Hry mám samozřejmě stále rád, ale jiným způsobem... Zahraji si kdy chci a mám to jako relax.

A docela mě mrzí, že to dnes tak děcka mají. Možná jim to dnes tak nepřijde, ale nebudou mít moc na co vzpomínat. Už teď i když jsem stále mladý strašně rád vzpomínám na mládí a když se sejdeme s přáteli ze základky tak to je docela sranda se o tom pobavit a zavzpomínat. Nikdy nepřestanu litovat těch 3 let co jsem hrál "wowko" takovým způsobem. Možná i lituji toho, že jsem nezačal místo toho chlastat/kouřit. Ale kdo ví co by bylo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny