Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pokemon GO - nebezpečná manipulace ovcí?

Kdo nechce, ať to nehraje, já to nainstaloval a když mi to při zvolení přezdívky "Ra", "EeRa", "EeRa-sama" hodilo chybu, že tuto přezdívku nemohu mít, tak jsem to zase odinstaloval. Víc mi vadí aplikace a stránky, které mi diktují jaké mám použít heslo a jakou mohu mít přezdívku.

Jinak zpět k tématu - Víc než lovci pokémonů mi vadí ten příval zapšklých starců a negramotných blbců, kteří si ani v roce 2016 neuvědomili, že ta technologie tu je a bude. Pokud někomu vadí, že děti hrají radši na počítači a konzoli, než že chodí ven, nechť se odstěhuje do lesa a hraje si tam třeba na opici.

Jako mladší jsem ven chodil, a chodil jsem ven jsem rád, hrál třeba fotbal a florbal. Proč? Protože nic lepšího nebylo. Teď si můžu zahrát dobré a zábavné hry s lidma, kteří žijí i tisíce kilometrů daleko a to mi přijde záživnější, než chodit po venku a kopat nudu nebo chodit chlastat do hospod a hulit trávu, abych byl jakože strašně IN.

Ale budiž, pokud někoho uspokojuje žít bez technologií, nechť si tak žije, ale nemusí přece zapškle nadávat na ty, které uspokojuje právě technologie. Adepti na Darwinovu cenu jsou samozřejmě jiné kafe, to máte jak u lovců pokémonů, tak u opic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny