Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Před koupí konzole

Ahoj

plánuju koupi PS4 nebo XONE. Zatím se rozhoduju. Zajímá mě, jestli hodně záleží na výběru HDD. Jak velké jsou hry na tyto konzole? Kolik cca her se mi vejde na 500 GB HDD? Předpokládám, že když budu hrát z BD tak moc místa nezabere

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
• Dnes to chce minimalne <1T>, nechces-li mi stale pripojeny Externi HDD, jinak 500Gb verze by odpo… poslední
XoXoChanel 09.06.2016 20:31
XoXoChanel

• Dnes to chce minimalne <1T>, nechces-li mi stale pripojeny Externi HDD, jinak 500Gb verze by odpovidala na +- "15 HER"
• Budes li kupovat konsoli (coz by bylo vyhodnejsi) jelikoz za velmi kratkou dobu vyjde Xbox slim ktery uz bude s 2T /2000Gb, tak si chvili pockej a uloziste nemusis resit.
Mas-li Windows 10, muzes hrat hry z XBOX ONE primo na PC, bez potreby neco instalovat (streamovou sluzbou integrovanou jiz v samotném OS10)

Osobne preferuji XboX One, pro me je vice MultiMedia, celkove plnejsi o proti PS4, nejvic me u XBOX one zaujal "DEVELOPPER MODE", ktery pro ty, co se zajimaji o vyvoj muze byt zajimavé.
Uz jsem vyzkousel posledni <UPDATE> ktery bude za chvili vychazet, musim uznat ze je velmi dobre zpracovany, naké novinky v moznostech sdileni etc (+cortana, ale ta nevim jak to bude mit v CR)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru