Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gothic 2

Pokud ti k tomu půjde ta čeština, tak doporučuji tento návod (nedávno jsem dohrál Gothic 1 a 2 Gold s těmito vylepšeními):

1) Gothic 2 Gold ze Steamu
2) https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=636014226

Ze shora:

Basics - nainstaluj vše postupně (jen se neboj instalátorů v němčině, najdeš jen cestu ke hře a dáš instalovat)

L'Hiver-Mod - "Original L'Hiver mod increases difficulty quite a lot so here is L'Hiver mod version which makes only visual changes." - klikni na "HERE" a nainstaluj pouze grafickou část módu (přidává nové budovy, trochu mění svět (více cest, nemusíš vše obtížně obcházet (např. ze Xardasovy věže cesta rovnou k Orlanově hospodě atd.)

D3D11-Renderer - stoprocentně - původní nastavení shaderu stačí, nemusíš se v tom ani vrtat (kdyžtak F11 a rozšiřující nastavení tuším CTRL+F11).

Pak aplikuj 4GB patch (jen najdeš cestu ke gothic2.exe): https://ntcore.com/?page_id=371

Vše funguje bez problémů (až na jeden :D), ve FullHD, v oživeném kabátě a je to pecka.

Problém: Při modlení se u svatyní nejsou vidět dialogová okna - při startu hry (před načtením savu!!) jdi do nastavení DX11 renderu (CTRL+11) a myslím že ve druhém sloupečku scrolluj dolů až k "Atmospheric Scattering" který zapni. Bohužel hra si nepamatuje toto nastavení, takže při každém novém spuštění to budeš muset znovu zapnout. Jinak jsem na žádný jiný problém nepřišel a hru jsem úspěšně dohrál.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny