Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Heroes of the Storm - rekrutace

Zdravím vás, jelikož se nedávko rozjelo rekrutování ve hře Heroes of the Storm a odměna jak pro "rekrutanta", tak i pro "rekruty", je vcelku dobrá. Vy byste při prvním logu dostali postavu Jimm Raynor(assasin na dálku) a 5-denní stimpack(100% více expu a o 150% více zlata za každou bitvu). Po dovršení profilového levelu 10 byste dostali Sylvanas(stojí myslim 10k goldů, zatímco Raynor 2k) + portrét. Já když naverbuji 4 hráče, kteří dosáhnou oného levelu 10, tak dostanu taktéž portrét, ale i mounta.

Je to MOBA hra..., ale od League of legends a DOTY se to liší v tom, že ve hře nejsou předměty, a tak spolíháté na svůj build talentů a skill, pro někoho to může být lepší než ty moby, které jsem vyjmenoval, protože ho nebavilo stálé shánění/skládání předmětů. A tky velký rozdíl činí to, že ve hře je momentálně 10 map(9- jedna se předělává "haunted mines"), kde musíte jako tým plnit úkoly, které Vám jistě pomohou k vítězství, vezmu si třeba mapu Garden of terror, tam se se po setmění zjeví takové stvůry - 6 malých a 1 velká na topu a zároveň stejná sestava na botu, ty se snažíté pobít a po nasbírání 100 semínek vašemu týmu vyrosté jakýsi "květinovobossovský oblek", kam jeden váš hrdina z týmu vleze a má speciální schopnosti. Může se tky stát, že ani jeden z týmů nenasbírá onen počet potřebných, tak se nestane nic jiného, než to, že zase vyleze světlo a čeká se na další noc.

Ve hře jsou společné levely a pochopitelně také žádné "ingame" peníze, za které byste si mohli koupit věci jako v lolku nebo dotě. Takže ve hře se nijak nesoustředí na "čorky" minionů a hrdinů pro získání peněz.

https://eu.battle.net/account/creation/recruit.htm l?rid=JC5HTWK2WX
- zde je odkaz

Byl bych moc rád, kdybyste tuto hru alespoň vyzkoušeli.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru