Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propojení PS4 přes HDMI.

Zdravím, pořídil jsem si tuto avermediu na natáčení na XBOX ONE (http://www.czc.cz/avermedia-extreme-cap-u3-nahrava ci-zarizeni/145174/produkt?ppcbee-adtext-variant=P rodukt%3B+kategorie+%2B+cena%3B+Pobo%C4%8Dky&gclid =Cj0KEQiApruyBRCFqoDu1pbk9rkBEiQAF8EFdWd0DuDKaef-v saYJB7pXEnKAgl1eexj4FZQ2peBFZ8aAo0p8P8HAQ) každopádně mám jistý problém.
Tato avermedia má pouze 1 HDMI vstup s tím, že já mohu pouze propojit XBOX ONE a Avermediu, ale bohužel už nemůžu propojit PS4 a monitor na kterým bych hrál, protože PS4 má též pouze 1 HDMI vstup.
Takže má otázka zní, co mám v momentální chvíli dělat?
Prostě chtěl bych natáčet na xboxu s tím, že když teď momentálně mám avermediu propopojenou s PC a s XBOX ONE tak pomocí softwaru Avermedia RECentral můžu sice koukat na obraz z XBOXU, ale ten je v tom softwaru o něco zpožděný tim pádem se přes to nedá vůbec hrát.

Takže bych se tedy chtěl zeptat, zda existuje nějaký způsob jak k tomu připojit i monitor?
Koukal jsem, že exisují nějaké HDMI rozdvojky, ale lidi k ním většinou píšou, že ve většině případů nefungují zrovna na to co potřebují no a já se bojim, že u mě by to mohlo být podobný, každopádně nějak nechápu jak to teda mají udělaný ostatní s toutu avermedii.

Za každou radu budu vděčný.

Předmět Autor Datum
tak si zakúp hdmi replikator portov,existujú aj lacnejšie pasívne-prepínaš si to manuálne a relatívn… poslední
audax 20.11.2015 21:04
audax

tak si zakúp hdmi replikator portov,existujú aj lacnejšie pasívne-prepínaš si to manuálne a relatívne drahé aktívne,ktoré sami detegujú aktívne používané porty a zapínajú automaticky všetky in/out porty...tie pomerne jednoduché rozdvojky často nefungujú hlavne kvôli tomu,že jak PS tak aj avermedia majú aktivovanú hdcp ochranu,ktorá obvykle v tej jednoduchej rozdvojke chýba a ps a avermedia s tým odmietajú komunikovať......

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru