Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč hrát horrorové hry ? :D

Ahoj,mám jen takový dotaz pro vás co hrajete horrorové hry - proč je vlastně hrajete ? :D já třebas do teď jen sledoval LP na horrorové hry,samotného by mě to nikdy nenapadlo hrát,ale to jsem si nedávno takhle ze zvědavosti koupil Outlast a hrál jsem asi 2 hodiny,prostě hrát to sám doma bylo strašné,z té brutality jsem nic neměl,ale ten pocit kdy jen čekáte na lekačku jsem nezvládl,strašný nápor,proč to teda hrajete,to fandům horror her dělá dobře když se bojí ? :_D

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Horory mě nikdy nebavily (filmy), nevidím nic v tom, se nechat náhle vylekat nějakým skřetem, nějako…
L-Core 06.10.2015 07:11
L-Core
Horror ale nemusí být jen lekaci nebo nechutný. Takové Psycho nebo třeba Vetřelec, to jsou moc pěkné…
JR_Ewing 06.10.2015 08:48
JR_Ewing
Na Psycha či Jámu a kyvadlo jsem také myslel. Nic, co bych chtěl ještě někdy vidět. Svým způsobem mě…
L-Core 06.10.2015 08:59
L-Core
Já také horory nevyhledávám (a první dva zmíněné typy vůbec nemusím), ale stejně tak Dědictví nebo H…
JR_Ewing 06.10.2015 11:52
JR_Ewing
Mám nepříjemnýn pocit z té malosti a přízemnosti, které z těch filmů kypí. Spis nemas smysl pro hum… poslední
Redmarx N 09.10.2015 08:59
Redmarx N

Horory mě nikdy nebavily (filmy), nevidím nic v tom, se nechat náhle vylekat nějakým skřetem, nějakou událostí.

Ve hrách to mám podobně, primárně hororové hry ignoruji. Výše zmíněný FEAR je výjimkou, hrál jsem ho jako střílečku, případně "stealth střílečku". Pasáže s těmi krasavicemi (Alma či co) jsem nějak překousl, naštěstí jich moc nebylo.

Pokud by se mezi hororové hry měly řadit zombie hry, tak ty opět většinou nevyhledávám. Kromě TWD od Telltale Games, což je ale jiná kapitola. A hrál jsem také Dead Island (na pláži), po přesunu do města mě to ale přestalo bavit, těch skřetů je pořád všude plno a nedají se vyhubit. Navíc jsem se dostal do stavu, kdy mám pocit, že bez silnějších zbraní a vyšší odolnosti to prostě nemůžu dát.

Na Psycha či Jámu a kyvadlo jsem také myslel. Nic, co bych chtěl ještě někdy vidět. Svým způsobem mě neláká už ani ten vetřelec (jedničku jsem viděl vícekrát, dalšího dílu jen kousek a pak už nic), kde jsem ale hlavně ocenil technické zpracování než ten děj..

Právě ta tísnivá atmosféra mi vadí. Mnohem raději se po padesáté kouknu na Dědictví aneb kurvahošigutentag ;-)

Mám nepříjemnýn pocit z té malosti a přízemnosti, které z těch filmů kypí.

Spis nemas smysl pro humor, coz samozrejme neni nic spatneho, kazdy to mame nastavene jinak, ale rict o Homolkovych, ze je to o malosti a prizemnosti, je videt, ze jsi genialne snad az filosofickou siri zaberu filmu vubec nepochopil.

S Dedictvim souhlasim, nicmene Bolek Polivka je jeden z mala, kdo dokaze skloubit (s)proste vyrazivo a humor tak, aby to nebylo trapne a to je docela umeni, takze ten film mam taky rad.

---

Taky horory nemusim, nemam rad temnou atmosferu a prekvapka v podobe zombi necekane vyskakujiciho ze tmy. Nicmene je to mozna i otazka na rozpolozeni cloveka, ve kterem se nachazi. Prijdu utahanej z prace a chci si u neceho odpocinout a horor at uz jako hra nebo film je namahavej a odpocinku neprida. Mozna kdybych byl nepracujici milionar s dozivotni rentou, dival bych se na to jinak.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru