Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, problém mám v podstatě úplně stejný. Hra (steam) bez problémů fungovala, ale při dalším spuště…
JackWER159 31.08.2017 21:46
JackWER159
To nezní dobře, o stavu několik let staré hry… Hru stále nemám, takže osobní zkušenost není. Napadá… poslední
L-Core 01.09.2017 07:15
L-Core

Ahoj, problém mám v podstatě úplně stejný. Hra (steam) bez problémů fungovala, ale při dalším spuštění mi při načítání hry (příběhu) vyskočí chyba, Program přestal pracovat a ukončí se. HW v pohodě plním. Našel jsem tolik rad s řešním, ale nezabralo nic. Bylo to od různých rad typu nastavení GK,odinstalování programů z PC,přepisování a mazání souborů,až to nakonec byly různé kombinace všeho a ještě v přesném pořadí. Ta hra už není žádná novinka,neví prosím někdo už něco spolehlivého jak to vyřešit.Tenhle problém mělo mraky lidí tak doufám,že to má nějaké obyčejné řešení pro bělochy.Děkuji

To nezní dobře, o stavu několik let staré hry…

Hru stále nemám, takže osobní zkušenost není. Napadá mě, když jsi toho tolik zkoušel, zda třeba není problém zlomyslně v tom, že při zjištění nějak kontroluje warez: cracky možná i u jiných her, nějaké kličky na obejítí ochran, cokoliv, co se případně R* nelíbí. Zní to dost šíleně, vím.

Zkoušel jsi kompletně přeinstalovat hru (ověřit cache hry by nemuselo stačit, pokud tam máš něco navíc), spustit/hrát ji bez jakýchkoliv modifikací a češtiny? Spustit novou hru?

Každopádně čista instalace Windows, winupdate a správné drivery, následně Steam + ten rockstáří sociální klub (zkus ověřit, zda máš v PC aktuální verzi!) + GTA5 by mělo zabrat. Věřím, že do toho se ti nechce, mně by se také nechtělo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru