Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze v ČR prodat nápad na hru?

Dobrý den, nejsem si tak úplně jistý, jestli se ptám na správném místě, ale vhodnější fórum jsem zkrátka nenašel. Měl bych, podle mě, skvělý nápad na hru, ovšem nejsem schopný napsat kód hry a použít nějaký engine také nejde, jelikož něco takového ještě nikdo nikdy nedělal. A proto se ptám, je v ČR vůbec možné někde prodat samotný nápad na hru?
Předem děkuji za odpovědi :)

Předmět Autor Datum
Kdyby jsi tím nápadem nějakého developera opravdu uchvátil, možná by jsi mohl dostat čestné místo v…
Rainy 10.05.2015 14:47
Rainy
Můžeš kontaktovat nějakou firmu, která se zabývá tvorbou her, ale v ČR moc kvalitních nenajdeš, spíš…
GOTHIC1 10.05.2015 19:27
GOTHIC1
Určitě to možné je. Šance ale moc velká nebude, podle mě. poslední
L-Core 10.05.2015 20:14
L-Core

Můžeš kontaktovat nějakou firmu, která se zabývá tvorbou her, ale v ČR moc kvalitních nenajdeš, spíše bych kontaktoval nějaké v zahraničí, samozřejmě musíš ovládat angličtinu, pokud snimi chceš komunikovat.
Nejsi první ani poslední, co má skvělý nápad na hru, podle tebe se může být ten nápad skvělý, ale ostatním se to líbit nemusí, každý má jiný vkus.
Pochybuji, že nikdo něco takového ještě nedělal, v dnešní době je hra snad na každý nápad, nebo určitě nějaká hra tvému nápadu bude podobná.
To nic nemění na tom, že buď budeš muset kontaktovat nějakou firmu nebo se do tvorby pustit sám, popř si sehnat tým.
Jinak prodat nápad na hru, z nápadu moc peněz nebude, nepočítej stím, že vymyslíš námět na hru a hned budeš milionář, takhle to nefunguje, kdyby to takhle bylo, je milionář asi každý druhý..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru