Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hearthstone v mobilu

Ahoj,stáhl jsem si na Google Play Hearthstone, ale když to zapnu tak se mi to začne patchovat a napíše mi to že mám málo místo a vypne se to. Přitom tam mám paměťovou kartu, kde je 10 GB volného místa, ale nechce se mi to tam ukládat. Zkoušel jsem to už nějak přehodit přes PC, na kartu, ale pořád mi to nechce jít. A když chci přesunout aplikaci na kartu, tak tam nikde taková možnost není. Prosil bych o radu. Díky

Předmět Autor Datum
Na paměťovku HS zatím nenacpeš pokud nemáš root http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/12 9…
icepower32 25.04.2015 13:29
icepower32
Ahoj, takže když mam interní uložiště 600mb a pamětovku 8 gb tak si prostě nezahraju ? Nerozumím pro… poslední
Marketaleonida 28.04.2015 01:14
Marketaleonida

Na paměťovku HS zatím nenacpeš pokud nemáš root http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/12 990111437

1. Install the Hearthstone app (don't run it yet). It will create /data/data/com.blizzard.wtcg.hearthstone folder. This is the folder in which it "unpacks crates" when you first run the app. So you want this folder to symlink (symbolic link, it's a Linux file system thing) to a folder in your SD card.

2. Go ahead and delete said folder. Be careful not to delete the whole /data/data, which contains the data for all your software. You only delete the "com.blizzard.wtcg.hearthstone" folder within it. To do that you need root, otherwise /data/data is not even accessible. You also need some kind of advanced File Explorer app of your choice, or just do it from a Terminal app with su.

3. Create the symlink. For that you either need a Terminal app, or adb server from your PC that lets you run terminal on the device via USB. I did both methods today successfully. In any case, once you are in a terminal with su, you run:

ln -s /sdcard/android/data/com.blizzard.wtcg.hearthstone /data/data/com.blizzard.wtcg.hearthstone

This makes the second folder (which you deleted in step 2.) linked symbolically to the first folder, which is on your SD card.

4. Run the app. It will unpack crates successfully (assuming you have enough space on your SD card - you need about 1GB), because this time as it tries to put the data in /data/data it will actually go to /sdcard/android/data. From there the game loads with no storage problems.

P.S. I'm sure this issue will be fixed eventually, so only do these things if you are in a hurry to get it work somehow and at your own risk. You better know what you are doing, and if you don't, better wait.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru