Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem World of Warcraft-Průvodce pro začátečníka

Zdravím vespolek,
rozhodl jsem se začít hrát toto MMORPG a potřeboval bych poradit se spoustou věcí. První otázkou by vůbec bylo, jaký datadisk hrát? Rozhoduji se mezi Cataclysm, Mists of Pandaria a Warlords of Draenor. Nějak nevím čím se liší ale na Draenor jsem slyšel dobré ohlasy. Tím by byla první otázka.

Doufám že po vyřešení této otázky zde bude stále někdo ochotný poradit s dalšími věcmi :-)

PS:Prosím o žádný zbytečný flame ohledně toho, kdyby si někdo myslel že je to kravina

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud nekdo chce hrat WoW, tak neni lepsi volba nez jit na offi. Uz jenom z hlediska funkcnosti.Ty 3…
Athe jinde 18.03.2015 19:01
Athe jinde
Jinak ja osobne preferuju jako classu rogunu a priesta, nejvic me bavi.
Athe jinde 18.03.2015 19:03
Athe jinde
souhlas těma BG, ty se chodí jen jako twinkové do 19 lvl a pak až na vysokém levelu. Jinak Dungy pře… poslední
icepower32 18.03.2015 19:17
icepower32

Pokud nekdo chce hrat WoW, tak neni lepsi volba nez jit na offi. Uz jenom z hlediska funkcnosti.Ty 3 stovky mesicne neni zadna hruza a clovek hraje aspon kvalitne. At uz se to tyka funcnosti nebo poctu hracu. Na freecku se temer nechodi low bg, low dungy a podobne. Kdy jsem zacinal hrat WoW, zacal sem ale take na free. Toho casu jeste fungoval server CzechWoW, dle meho nejlepsi cesky server. Ale ne funkcnosti, ale tou neskutecnou komunitou co tam byla. Ziskal jsem tam mnoho pratel a mnoho vzpominek ( neskutecny chlastacky :D). Pak CzechWoW skoncil a ja se rozhodoval kam jit. Po par minutach na Twinstaru mezi sprostyma fakanama a komunitou plnou sracek jsem se rozhodl pro offi a nelituji. Uz od 10 levelu litam od bg do dungu a na jine expeni neni ani cas. Proste te funkcnosti a poctu hracu se nic nevyrovna ;)

souhlas těma BG, ty se chodí jen jako twinkové do 19 lvl a pak až na vysokém levelu. Jinak Dungy před DF se chodí často, ikdyž ne tak rychle jako na offi, ale chodí ;-) Kdyby ofik nabízel hraní například TBC, nebo jiného datače, okamžitě přejdu. Takhle to pro mě není vůbec lákavé. Na ofiku jsem hrál akorát TBC.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru